Robert Klaus'dan dikkat çeken sözler: Sevinç ve mutluluk içerisindeyiz!

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu 2. maçında temsilcimiz Trabzonspor, Avusturya ekibi Rapid Wien'e 2-0 mağlup oldu ve Avrupa Ligi'ne veda etti. Mücadele sonunda Rapid Wien'in Teknik Direktörü Robert Klaus, dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu 2. maçında temsilcimiz Trabzonspor, Avusturya ekibi Rapid Wien'e 2-0 mağlup oldu ve Avrupa Ligi'ne veda etti.

Mücadele sonunda Rapid Wien'in Teknik Direktörü Robert Klaus, dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

"SEVİNÇ VE MUTLULUK İÇERİSİNDEYİZ''

"Sevinç ve mutluluk içerisindeyiz. Play-off'larda devam edecek olmak bizim için çok güzel bir duygu. Bu güzelliği yaşatmak çok hoş. Maç boyunca iyiydik. İkinci yarıda 60 ve 70.'nci dakikalar arası düşündürücü oldu. Rakip takım değişiklikler yaptı. Tam zamanında gol geldi ve kendimizi güzel hissettik." diye konuştu.

''SADECE MAÇLARI KAZANMAK İSTİYORUZ''

"Çok iyi bir performans sergiledik. En önemlisi de sabit kalabilmek. Son maçlarda güzel oyun sergiledik. Teknik ekip olarak etrafa bakmadık. Sadece maça konsantre oluyoruz. Etrafımızda olanlarla ilgilenmiyoruz. Sadece maçları kazanmak istiyoruz bugün de bunları sergiledik."

 

Robert Klaus'dan dikkat çeken sözler: Sevinç ve mutluluk içerisindeyiz! ile ilgili etiketler Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.