Rojin Kabaiş'e ait yeni görüntüler ortaya çıktı; yurttan ayrılırken görülüyor

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde 13 gün önce kaybolan Rojin Kabaiş'in yurttan ayrıldığı görüntüler ortaya çıktı. Ayağında sarı renkli terlikleri bulunan ve o sırada telefonla ilgilenen Rojin'in güvenlik kameralarına yansıyan bu görüntüleri ilk kez ortaya çıktı.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği birinci sınıf öğrencisi olan Rojin Kabaiş, üniversiteye yeni kayıt yaptırdıktan sonra Diyarbakır'dan Van'a geldi.

27 Eylül 2024 günü kaldığı yurtta yemek yedikten sonra Van Gölü sahiline inmek üzere yurttan ayrılan Kabaiş'e ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde üstünde eşofmanları olan Rojin'in turnikeden geçtiği görülüyor.

Ayağında sarı renkli terlikleri bulunan ve o sırada telefonla ilgilenen Rojin'in güvenlik kameralarına yansıyan bu görüntüleri ilk kez ortaya çıktı. Yaklaşık 13 gündür kendisinden haber alınamayan Kabaiş için arama çalışmaları, Van başta olmak üzere Türkiye'nin 81 ilinde devam ediyor.

Rojin Kabaiş'e ait yeni görüntüler ortaya çıktı; yurttan ayrılırken görülüyor - Resim : 2

Rojin Kabaiş'e ait yeni görüntüler ortaya çıktı; yurttan ayrılırken görülüyor - Resim : 3

Rojin Kabaiş'e ait yeni görüntüler ortaya çıktı; yurttan ayrılırken görülüyor ile ilgili etiketler Rojin Kabaiş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pelin Karaca cinayeti: Cumhurbaşkanı Erdoğan acılı aileyle telefonla görüştü

Alaşehir'de cinayete kurban giden 21 yaşındaki Pelin Karaca'nın aile evine AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir beraberindekilerle taziye ziyaretinde bulundu. Ziyarette acılı aileyle telefonda görüşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da taziyelerini sunarak "Bizler de hukuken üzerimize düşen görev neyse tüm bunların üzerine devlet olarak gidiyoruz, gitmeye devam edeceğiz" dedi.