Roland Sallai'den ilk gönderme: Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim!

Galatasaray, transfer döneminin son gününde Bundesliga ekibi Freiburg'tan Roland Sallai'yi kadrosuna kattı. Sallai, Kerem Aktürkoğlu'ndan boşalan 7 numaralı formayı giymesinin ardından Sarı-Kırmızılılar'ın Youtube kanalına konuştu.

Galatasaray, transfer döneminin son gününde Bundesliga ekibi Freiburg'tan Roland Sallai'yi kadrosuna kattı.

27 yaşındaki oyuncu, Sarı-Kırmızılılar'la 4 senelik sözleşmeye imza attı.

Macar futbolcu, Galatasaray'da yıllık 2.5 milyon euro kazanacak.

Sallai, Kerem Aktürkoğlu'ndan boşalan 7 numaralı formayı giymesinin ardından Sarı-Kırmızılılar'ın Youtube kanalına konuştu.

''TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK KULÜBÜNE GELDİM''

"Buraya gelmemde emeği olan başkanımıza ve diğer tüm insanlara teşekkür ederim. Çok büyük bir kulübe geldim. Hocamla, takım arkadaşlarımla ve taraftarla tanışmak için sabırsızlanıyorum. Son aylarda bir ilgi vardı. Ben de bu ilgiye karşılık verip gelmek istedim. Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim. Bir şampiyonluk hedefimiz var. Avrupa Ligi'ni de kazanmak istiyoruz. Kulüple ilgili birkaç şey biliyordum. Hocamızla da konuştum. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Formamıza 5. yıldızı takmak istiyoruz. İnanılmaz bir taraftar grubumuz var. Onların karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum." 

Roland Sallai'den ilk gönderme: Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim! ile ilgili etiketler Galatasaray Roland Sallai Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Eli alçılı adamın yumrukları sosyal medyayı salladı

Elazığ'da iki şahıs, Kültür Park içerisinde tekme yumruk birbirine girdi. Kavga eden şahıslardan birinin elinin alçılı olması dikkat çekti.