Ronald Koeman'dan, Ay-Yıldızlılar hakkında övgü dolu sözler: Çok sağlam ve tutkulu oynuyorlar!

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final turu maçında, Hollanda Milli Futbol Takımı'na 2-1 yenilen A Milli Futbol Takımı'mız turnuvaya veda etti. Zorlu mücadele sonrası Hollanda Teknik Direktörü Ronald Koeman, Ay-Yıldızlılar hakkında övgü dolu sözlerde bulundu.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final turu maçında, Hollanda Milli Futbol Takımı'na 2-1 yenilen A Milli Futbol Takımı'mız turnuvaya veda etti.

Zorlu mücadele sonrası Hollanda Teknik Direktörü Ronald Koeman, Ay-Yıldızlılar hakkında övgü dolu sözlerde bulundu.

"TÜRKİYE SAĞLAM VE TUTKULU OYNUYOR"

"Türkiye çok sağlam ve tutkulu oynuyor. 2. yarıya iyi başladık. Depay maçın başında önemli bir pozisyon buldu. 25. dakikadan sonra Türkiye oyunun kontrolünü eline aldı. İkinci yarının ilk 15 dakikasında biz çok baskılı oynadık ve maçı kazandık."

"SON 5 DAKİKA ŞANSLIYDIK DİYEBİLİRİM"

"Türk Milli Takımı harika bir performans gösterdi. Tutkulu oynuyorlar. Top ayaklarındayken kaliteliler. İki, üç kişiyle hücuma çıktıkları zaman bizim savunmamızı çok zorladılar. Son 5 dakikada şanslıydık diyebilirim."

 

Ronald Koeman'dan, Ay-Yıldızlılar hakkında övgü dolu sözler: Çok sağlam ve tutkulu oynuyorlar! ile ilgili etiketler Hollanda Türkiye Euro 2024 Avrupa Şampiyonası A Milli Futbol Takımı
GÜNÜN VİDEOSU

Diyarbakır'da kadın cinayeti: Uzman çavuş M. Recai Işık eşini katledip kafasına sıktı

Boşanma aşamasındaki eş cinayetlerine bir yenisi Diyarbakır'da eklendi... Uzman çavuş Muhammed Recai Işık boşanma aşamasındaki eşi Bedriye Işık'ı çarşıdaki bir iş yerinin önünde tabancayla öldürdü, ardından kafasına sıkarak kendi yaşamına da son verdi.