Ronaldo’nun annesi Türk Youtuber Mahsun Karaca'yı paylaştı! "Babasına çok benziyor"

Cristiano Ronaldo’nun annesi TikTok hesabından 'Röportaj Adam' olarak bilinen Mahsun Karaca’yı duygusal bir müzikle paylaşarak “Babasına çok benziyor” mesajını verdi. Mahsun Karaca, sosyal medya hesabından “Bu saatten sonra kimsenin çocuğuyla uğraşamam” yanıtı verdi.

UEFA EURO 2024'te Türkiye ve Portekiz'in karşılaştığı maça giden Türk Youtuber Mahsun Karaca'nın fotoğrafı dünya gündeminde dikkat çekti.

Maç anında Mahsun Karaca ile yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun aynı karede yer aldığı fotoğrafta Türk youtuber, yabancı taraftarlarca Ronaldo'nun babasına benzetildi.

Ronaldo’nun annesi Türk Youtuber Mahsun Karaca'yı paylaştı! "Babasına çok benziyor"

Yıldız futbolcunun 2005'te hayatını kaybeden babası ile olan eski bir fotoğrafı ile Mahsun Karaca'nın olduğu fotoğraf defalarca paylaşıldı. 

RONALDO'NUN ANNESİ DE 'ÇOK BENZİYOR' DİYEREK PAYLAŞTI

Cristiano Ronaldo’nun annesi TikTok hesabından 'Röportaj Adam' olarak bilinen Mahsun Karaca’yı duygusal bir müzikle paylaşarak “Babasına çok benziyor” mesajını verdi.

Ronaldo’nun annesi Türk Youtuber Mahsun Karaca'yı paylaştı! "Babasına çok benziyor" - Resim : 2

MAHSUN KARACA'DAN GÜLDÜREN CEVAP: KİMSENİN ÇOCUĞUYLA UĞRAŞAMAM

Mahsun Karaca, sosyal medya hesabından “Bu saatten sonra kimsenin çocuğuyla uğraşamam” yanıtı verdi.

Ronaldo’nun annesi Türk Youtuber Mahsun Karaca'yı paylaştı! "Babasına çok benziyor" - Resim : 3

Ronaldo’nun annesi Türk Youtuber Mahsun Karaca'yı paylaştı! "Babasına çok benziyor" ile ilgili etiketler Cristiano Ronaldo röportaj