Rus askeri tankı Türk vatandaşın TIR'ına çarptı! Yusuf şoför, korku dolu anları anlattı!

Rusya'ya ait askeri tanklar, Ukrayna'ya giriş yaptığı sırada Türk vatandaşın kullandığı TIR'a çaptı. Korku dolu anlar yaşayan TIR şoförü Yusuf Altinöz, "Çok şükür bizde bir şey yok. Buradan tahliye edilmek istiyoruz." dedi.

Hatay’da yaşayan TIR şoförü Yusuf Altinöz, ihracat yükünü Ukrayna’ya getirdiği esnada korku dolu anlar yaşadı.

ARACINDA UYUDUĞU SIRADA BOMBA SESLERİNE UYANDI

Ukrayna Gümrük Kapısı’nın önünde TIR aracında uyuduğu esnada bomba sesleriyle uyanan TIR şoförü Altinöz, ardından Rusya’ya ait askeri tankın, önce Ukrayna’nın zırhlı aracına ardından da kendi TIR aracına çarpmasıyla neye uğradığını şaşırdı.

Rus askeri tankı Türk vatandaşın TIR'ına çarptı! Yusuf şoför, korku dolu anları anlattı!

 

“ÇOK ŞÜKÜR BİZDE BİR ŞEY YOK. BURADAN TAHLİYE EDİLMEK İSTİYORUZ”

TIR şoförü Altinöz o anları İHA’ya anlatarak, “İhracat yükümüzü teslim etmek için Ukrayna’ya geçiş yaptık. Gümrüğün önünde uyumak için beklediğimiz anda sabaha karşı bomba seslerine uyandık. Rusya’nın tankları Ukrayna’ya giriş yaptığı esnada, arkamızda duran Ukrayna tankına çarpıp yoldan çıkarttı. O esnada Rusya’nın tankı bizim TIR aracına da vurdu. Çok şükür bizde bir şey yok. Buradan tahliye edilmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Rus askeri tankı Türk vatandaşın TIR'ına çarptı! Yusuf şoför, korku dolu anları anlattı! - Resim : 2

Rus askeri tankı Türk vatandaşın TIR'ına çarptı! Yusuf şoför, korku dolu anları anlattı! ile ilgili etiketler Rusya Ukrayna Türk TIR Yusuf Altinöz Tank askeri tank
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.