Rus birlikleri Harkov'a girdi

Ukrayna İçişleri Bakanı Danışmanı, Rus birliklerinin Harkov'a girdiklerini açıkladı. Harkov ve çevresinde gece boyunca şiddetli çatışmalar yaşanırken, kentteki bir doğalgaz boru hattı bombaların hedefi olmuştu.

Rusya'nın Ukrayna'daki saldırıları 4 gündür devam ediyor. Rus birliklerinin, gece boyunca şiddetli çatışmaların yaşandığı Harkov'a girdiği bilgisi geldi.

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenksi, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, "Rusya herhangi bir saldırı ihtimalinde ilk Harkov’a saldıracak" ifadelerini kullanmıştı.

HARKOV'DA DOĞALGAZ BORU HATTI BOMBALANMIŞTI

Kiev'in dışındaki bir petrol deposu ile Harkov'daki bir gaz nakil hattının vurulduğuna dair farklı kaynaklardan haberler gelmişti. Yetkililer, yanan deponun zehirli dumanlar yaydığı konusunda uyarıda bulundu ve evlerinde kalan halka, pencerelerini sıkıca kapatmalarını söyledi. Kiev sakinlerinin çoğu sığınaklara ve metro istasyonlarına sığındı.

Öte yandan Ukrayna, Donbass'ta kaybettiği Luhansk’a bağlı Sievierodonetsk kentini geri alındığını ve kentte tam kontrolün sağladığını duyurdu.

Rus birlikleri Harkov'a girdi ile ilgili etiketler Ukrayna Rusya kharkiv
GÜNÜN VİDEOSU

Kapaklı'da CHP'li patrondan şişirme hesaba itiraz eden 2 arkadaşa feci dayak

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde eğlenmek için müzikhole giden iki vatandaş, 2 bin 500 lira gelen hesap yerine pos cihazından 12 bin 500 lira çekilmesine itiraz edince dayak yedi. İşletmenin, CHP'li Belediye Meclis Üyesi Cengiz Gezer'e ait olduğu ortaya çıktı. Gezer'in de karıştığı darp olayında iki arkadaşın dövüldüğü anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.