Rus devlet televizyonu sunucusu Batı ve ABD'yi tehdit etti

Rusya-Ukrayna savaşı, 6'ncı gününe girdi. Bölgeden istenmeyen görüntüler gelmeye devam ederken Rus medyasından da tepki çeken bir çıkış geldi. Vladimir Putin'e yakın isimlerden Dmitry Kiselyov Batı'yı nükleer yıkımla tehdit etti.

Rusya-Ukrayna savaşı tüm şiddetiyle sürerken Rus televizyonlarından ilginç bir çıkış geldi. Vladimir Putin'e yakın isimlerden Dmitry Kiselyov Batı'yı nükleer yıkımla tehdit etti.

"DENİZALTILARIMIZ 500'DEN FAZLA NÜKLEER SAVAŞ BAŞLIĞI VURABİLİR"

Avrupa karşıtı söylemleri ile bilinen isim Kiselyov izleyicilere seslenerek, "Denizaltılarımız 500'den fazla nükleer savaş başlığı vurabilir. Bu, ABD'nin ve diğer tüm NATO ülkelerinin yok edilmesini garanti ediyor" dedi.

"RUSYA'NIN NÜKLEER POTANSİYELİ DÜNYADAKİ EN GÜÇLÜ POTANSİYEL"

"Rusya yoksa dünyaya neden ihtiyacımız olsun ki?" diyerek tehditler savuran Kiselyov, "Rus Stratejik Füze Kuvvetleri'nden henüz bahsetmedim bile. Rusya'nın nükleer potansiyeli dünyadaki en güçlü potansiyel" ifadelerini kullandı.

"BİZİM SİLAHLARIMIZ DAHA GÜÇLÜ"

Kiselyov, Rusya’nın "hipsonik Tsirkon" gibi yeni çağ "süper silahları" ile nükleer kapasitesinin Batı'ya oranla daha güçlü olduğunu ileri sürdü.

Rusya Devlet Televizyonu daha önce yaptığı haberde "NATO destekli büyük bir saldırı yakın" iddiasını ortaya atmıştı.

Rus devlet televizyonu sunucusu Batı ve ABD'yi tehdit etti ile ilgili etiketler Rusya Ukrayna Putin nükleer silah Dmitry Kiselyov
GÜNÜN VİDEOSU

Aracında kaçak elektronik sigaralar bulunan CHP'li Ediz Ün hakkında sıcak gelişme!

Edirne'de, çakarlı cipinde piyasa değeri yaklaşık 2 milyon TL olan binlerce kaçak elektronik sigara parçası ele geçirilen CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün'ün o gece direksiyon başında olduğu ortaya çıktı.