Rus ordusuna karşı Ukrayna milli marşını çalarak tepki gösterdi

Rusya'nın kuşatması altındaki Ukrayna'da halk, topraklarına giren Rus askerlerine her yöntemle tepki gösteriyor. Son olarak Vinnitsa kentinden, bir vatandaşın, Rus askerlerine karşı Ukrayna Milli Marşı’nı çalarak tepki gösterdiği anların görüntüsü geldi.

Rusya tarafından ülkeleri işgal edilen Ukrayna vatandaşları, ellerindeki tüm imkanlarla Rus askerlerine karşı gelmeye ve tepkilerini göstermeye açlışıyor.

Rus ordusuna şimdiye kadarki en ilginç tepki ülkenin Vinnitsa şehrinde görüntülendi.

Evinin balkonuna çıkan bir Ukraynalı, eline aldığı trompetle Rus askerlerinin olduğu yöne doğru Ukrayna Milli Marşı'nı çaldı. Ukraynalının videosu sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Rus ordusuna karşı Ukrayna milli marşını çalarak tepki gösterdi ile ilgili etiketler Ukrayna Rusya Ukrayna savaşı Ukrayna Milli Marşı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Serhat Akın’ın vurulduğunu öğrenen Batuhan Karadeniz, canlı yayını terk etti!

Eski milli futbolcu Serhat Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda silahlı saldırıya uğradığını ve ayağından yaralandığını açıkladı. Öte yandan Akın'ın Sports Digitale isimli YouTube kanalındaki partneri olan eski futbolcu Batuhan Karadeniz, Serhat Akın'ın vurulduğunu öğrenmesiyle birlikte canlı yayın yapan programı terk etti.