Ruslar Chernihiv'de sivil hedefleri vurdu: O anlar kameraya yansıdı

Ukrayna'yı 8 gündür işgal eden Rusya, Chernihiv kentinde saldırılarını sürdürdü. Rusların sivil hedefleri vurduğu anlar kameraya yansıdı. Öte yandan Ukrayna son 24 saatte 34 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Rusya'nın Ukrayna'daki işgali 8 gündür devam ediyor. Özellikle ülkenin kuzeyinde Belarus sınırına yakın Chernihiv şehrinde saldırılar sabahtan bu yana devam ediyor. Şehrin merkezindeki bir yerleşim bölgesine hava saldırısı yapıldı. Birçok apartman hasar gördü, camları kırıldı. Yakınlarda askeri tesis yoktu. Ancak bölgede hastaneler, birkaç okul ve anaokulu, ve birçok yüksek bina vardı. Rus güçlerinin Chernihiv kentindeki bir binayı vurduğu anlar ise kameralara yanısıdı.

UKRAYNA: SON 24 SAATE 34 KİŞİ ÖLDÜ

Ukrayna'ya saldıran Rus güçlerinin yaklaşık 9 bin asker kaybettiği bildirildi. Ukrayna’nın Harkov bölgesinde Rus birliklerinin saldırıları sonucunda ise son 24 saatte 34 kişinin hayatını kaybettiği, 10’u çocuk 285 kişinin ise yaralandığı belirtildi.
Ukrayna Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, Rus güçlerinin son 8 gündeki kayıplarına ilişkin bilgi paylaşıldı.

Açıklamada, Ukrayna'ya saldıran Rus ordusundan yaklaşık 9 bin askerin öldüğü, Ukrayna ordusunun Rusya'ya ait 30 uçak, 31 helikopter, 217 tank, 900 zırhlı araç, 90 top ve 2 hafif sürat teknesini imha ettiği belirtildi.

Rus güçlerinin ayrıca 42 roketatar sistemi, 374 araç, 60 yakıt aracı, 11 hava savunma sistemi ve 3 İHA kaybettiği aktarılan açıklamada, bu rakamlara devam eden çatışmaların bilgilerinin dahil edilmediği kaydedildi.

Ruslar Chernihiv'de sivil hedefleri vurdu: O anlar kameraya yansıdı ile ilgili etiketler Rusya Ukrayna Saldırı bomba Chernihiv
GÜNÜN VİDEOSU

Kapaklı'da CHP'li patrondan şişirme hesaba itiraz eden 2 arkadaşa feci dayak

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde eğlenmek için müzikhole giden iki vatandaş, 2 bin 500 lira gelen hesap yerine pos cihazından 12 bin 500 lira çekilmesine itiraz edince dayak yedi. İşletmenin, CHP'li Belediye Meclis Üyesi Cengiz Gezer'e ait olduğu ortaya çıktı. Gezer'in de karıştığı darp olayında iki arkadaşın dövüldüğü anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.