Rusya ile e-ticaret bir yılda 2 kat arttı

Rusya'nın en büyük sınır ötesi e-ticaret platformu Ozon Global tarafından Türk girişimciler için düzenlenen Istanbul COM.E ON Forum’un ikincisi bu yıl 25 Eylül’de gerçekleştirilecek. Forum, Türkiye ile Rusya arasındaki sınır ötesi e-ticaretin gelişmesini ve Türk satıcıların Rusya pazarında satış yapmanın incelikleriyle ilgili yöntemleri anlatacak.

Etkinlik kapsamında Ozon Global Türkiye Direktörü Hazal Maraş ve katılımcı uzmanlar, Türk-Rus sınır ötesi e-ticaretinin geleceğini tartışacak. Ozon Global,Türkiye'nin Türk satıcıları desteklemek için sunduğu yenilikleri tanıtacak ve pazaryerinde etkili satış yapmanın püf noktalarını paylaşacaklar.

Girişimciler, Ozon Global uzmanlarından, pazaryeri ortaklarından ve Türkiye'den başarılı bir şekilde çevrimiçi iş geliştiren mevcut satıcılardan canlı tartışmalar ve faydalı tavsiyeler dinleyecekler.

ASE-Unitrade, GBS-PTS, Navlungo ve TTEconomi’nin partnerliğinde düzenlenen etkinlikte Ozon Global Türkiye Direktörü Hazal Maraş’ın yanı sıra Ozon Global Türkiye Veri Stratejisi ve Yönetimi Direktörü Melis Yüksel, Ozon Global Türkiye Elektronik Kategori Direktörü Yiğit Yavuz, ShopiVerse CEO’su ve WORLDEF Yönetim Kurulu Üyesi Orxan Isayev, GBS Satış Direktörü Maria Tretyakova, PTS Satış ve Müşteri Hizmetleri Direktörü Çetin Tahir İzancı'nın da aralarında bulunduğu çok sayıda uzman konuşmacı olacak.

Türk satıcıların cirosu 2 kat arttı

Istanbul COM.E ON Forum, geçen yıl Türkiye genelinden 500'den fazla girişimciyi bir araya getirdi. Forum, birçok satıcının Rusya pazarına başarılı bir şekilde girmesine ve Ozon Global pazaryerinde satışlarını artırmasına yardımcı oldu.

Ağustos 2022’de İstanbul ofisini açan Ozon Global, iki yıldır Türk girişimcilerle iş birliğini aktif bir şekilde geliştiriyor. 2024'ün 2. çeyreği itibarıyla platformdaki Türk satıcıların cirosu bir önceki yıla göre 2 kat arttı ve Ozon Global alıcıları, geçen yılın aynı dönemine kıyasla Türkiye'den 2,2 kat daha fazla sipariş verdi.

Rusya ile e-ticaret bir yılda 2 kat arttı ile ilgili etiketler Rusya e-ticaret
GÜNÜN VİDEOSU

Düzce'de fındık işçilerini taşıyan minibüs uçuruma yuvarlandı, çok sayıda yaralı var

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde fındık işçilerini taşıyan minibüs, iddiaya göre freninin boşalması sonucu yaklaşık 50 metreden uçuruma yuvarlandı. Kazada çocukların da aralarında bulunduğu 6'sı ağır 22 kişi yaralandı.