Rusya'dan Cengiz Ünder için Fenerbahçe'ye takas teklifi

Rus basınına yansıyan haberlere göre Krasnodar, Cengiz Ünder için Fenerbahçe'ye Aleksandr Chernikov ismini önerdi. Fenerbahçe ise bu teklife sıcak bakmadı.

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de transferde hareketli günler yaşanıyor. Sofyan Amrabat'ı kadrosuna katan sarı lacivertliler, kadroda düşünülmeyen isimlerle de bir bir yollarını ayırıyor.

Bu doğrultuda son olarak Miha Zajc, Luan Peres ve Rade Krunic ile yollar ayrılırken, Cengiz Ünder de kadroda düşünülmeyen isimlerden biri olarak dikkat çekiyor.

TAKAS TEKLİFİ

Fenerbahçe'de milli futbolcu için Rus kulüplerinin ardı ön plana çıkıyor. Spartak Moskova'nın teklifi Cengiz tarafından reddedilirken şimdi de Krasnodar talip oldu. Rus basınına yansıyan haberlere göre Krasnodar, Cengiz Ünder için Fenerbahçe'ye Aleksandr Chernikov ismini önerdi. Fenerbahçe ise bu teklife sıcak bakmadı.

Rusya'dan Cengiz Ünder için Fenerbahçe'ye takas teklifi ile ilgili etiketler Cengiz Ünder Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Şişli'de 2 kişinin yaralandığı bıçaklı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Şişli'de husumetli oldukları iddia edilen iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Şüpheliler polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Kavga anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.