Rüyada beşik görmek ne anlama gelir? Beşik görmenin İslami rüya tabiri

Rüyada beşik görmek ne anlama gelir? Gördüğü rüyaların ne anlama geldiğini merak edenler araştırma yapmaya devam ediyor. Beşik görmenin İslami rüya tabirini sizler için araştırdık. Detaylar haberimizde...

Rüyada beşik görmek ne anlama gelir? Rüyalarının anlamlarını merak edenler arama motorlarında araştırma yapmayı sürdürüyor. Beşik görmenin İslami rüya tabirini sizler için araştırdık. Detaylar haberimizde..

Rüyada beşik görmek ne anlama gelir? Beşik görmenin İslami rüya tabiri

İŞTE BEŞİK GÖRMENİN İSLAMİ RÜYA TABİRİ..

Rüyada beşik aldığını yada beşik içinde olduğunu görmek, hayır ve berekete delalet eder. Bekar bir adamın rüyada beşik aldığını veya kendisine beşik verildiğini görmesi evleneceğine delalet eder. Bazı kerede beşik görmek, üzüntü ve kedere işarettir. Rüyada beşiği kırdığını, sattığını görmek iyi değildir. Rüyada bir çocuğu beşiğe yatırıp salladığını görmek, evladına ve eşine güzel muamele etmeye işarettir. 

 

 

Rüyada beşik görmek ne anlama gelir? Beşik görmenin İslami rüya tabiri ile ilgili etiketler Rüya tabirleri rüya İslami Rüya Tabirleri
GÜNÜN VİDEOSU

TUSAŞ Mühendisi: Hainlere inat daha fazla çalışacağız daha fazla üreteceğiz

Ankara’nın Kazan ilçesinde bulunan TUSAŞ tesislerine vardiya değişimi sırasında düzenlenen terör saldırısı sonrası tahliye edilen mühendislerden birinin sözleri tüyleri diken diken etti. Mühendis "Hainlere inat daha çok çalışacağız daha fazla üreteceğiz!" dedi.