Şaban Sevinç, Mansur Yavaş'ı kızdıracak! "İmamoğlu'nun yardımcısı olacak"

Gazeteci Şaban Sevinç, gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya attı. Çok güçlü bir kulis bilgisi olduğunu belirten Sevinç,  "Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı Adayı olacak. Mansur Yavaş da yardımcısı, bir kadın yardımcı daha." dedi.

Çok güçlü bir kulis bilgisi. Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı Adayı olacak. Mansur Yavaş da yardımcısı, bir kadın yardımcı daha.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin, "Aday değilim, çok net. Ben teknik direktörüm. 90'ıncı dakikada penaltı atılacak. Penaltıyı tüm taraftara belki sorarak, en doğru kararı vererek, en doğrusu kimse ona attıracağım" açıklaması dikkat çekmişti. 

Özel'in Cumhurbaşkanı adayı olmayacağını açıklaması sonrası gazeteci Şaban Sevinç'ten dikkat çeken bir kulis bilgisi geldi. 

Çok güçlü bir kulis bilgisi aldığını açıklayan Sevinç, "Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı Adayı olacak. Mansur Yavaş da yardımcısı, bir kadın yardımcı daha." açıklamasını yaptı. 

Şaban Sevinç, Mansur Yavaş'ı kızdıracak! "İmamoğlu'nun yardımcısı olacak"

YAVAŞ, İMAMOĞLU'NUN YÜZÜNE TELEFONU KAPATMIŞTI

Kapalı kapılar ardından Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş arasında gerilim olduğu öne sürülüyor.

Yavaş'la İmamoğlu'nun arasının bozuk olduğu, Mansur Yavaş'ın İmamoğlu'nun yüzüne telefon kapattığı ve 'Terbiyesizlik etti' dediği gündeme gelmişti. 

İMAMOĞLU'NUN KONUŞMASINI DİNLEMEDİ

Mansur Yavaş'ın CHP'nin düzenlediği '24 Saat Eğitim Maratonu' etkinliğinde yaptığı konuşmanın ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun konuşmasını dinlemeden alandan ayrılması da dikkat çekmişti. 

Şaban Sevinç, Mansur Yavaş'ı kızdıracak! "İmamoğlu'nun yardımcısı olacak" ile ilgili etiketler Mansur Yavaş Şaban Sevinç Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.