Şaban Sevinç'in kredi kartıyla saat iması üzerine Buket Aydın stüdyoyu terk etti!

TV100'de "Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade" programına konuk olan Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın ile Şaban Sevinç arasında tartışma çıktı. Buket Aydın Şaban Sevinç'in sözleri üzerine stüdyoyu terk etti.

Buket Aydın TV100'de "Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade" programına konuk oldu. Programda Buket Aydın ile Şaban Sevinç arasında gerginlik yaşandı. Şaban Sevinç'in "Parayla pek çok şeyi satın alabilirsin, pahalı saat alabilirsin ama CHP delegesi satın alamazsın, kredi kartıyla saat almaya benzemiyor bu" sözlerine Buket Aydın, "Ben kredi kartıyla saat almadım" yanıtını verdi. Sevinç'in "Sana demiyorum" demesi üzerine Aydın, "Kime diyorsun? Seni kim böyle yönlendiriyor, şov yapma, haddini bil. Bu adam çok saygısız ve terbiyesiz bir insan, ben bu yayını terk ediyorum. Ben bu kadar rezil, seviyesiz bir kişiyle yayına devam etmem" diyerek, yayını terk etti.

Şaban Sevinç'in kredi kartıyla saat iması üzerine Buket Aydın stüdyoyu terk etti! ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.