Sacha Boey Bayern Münih'in sezon başı kampına damga vuruyor

Bayern Münih forması giyen Sacha Boey, Almanya'da gündem oldu. Alman basınında Sacha Boey'in sezon öncesi çalışmalarında şu ana kadar etkileyici bir performans ortaya koyduğu belirtildi.

Alman basınında yer alan habere göre, 23 yaşındaki Sacha Boey'in sezon öncesi çalışmalarında şu ana kadar etkileyici bir performans ortaya koyduğu belirtildi.

Sacha Boey'un iki saat süren yoğun antrenmanların ardından bile güçlü kaldığı ve sergilediği performansla Bayern Münih Teknik Direktörü Vincent Kompany'den de övgü aldığı aktarıldı.

Kompany'nin, Fransız yıldızın fiziksel durumundan ve sahadaki agresifliğinden oldukça memnun olduğu kaydedildi.

Sacha Boey'un formunun altında yatan sırrın ise tatil dönemindeki bireysel çalışmalar olduğu ifade edildi.

23 yaşındaki futbolcunun kısa bir tatil yaptığı ve tatil döneminde de bireysel antrenmanlara devam ettiği vurgulandı.

Bayern Münih'te takımın toplanmasından bir hafta önce tesislere gelerek çalışmalara başlayan Boey'un ayrıca takıma adapte olmak adına Almanca dersleri de aldığı aktarıldı.

Sacha Boey, Bayern Münih'e geçen sezonun devre arası transfer döneminde Galatasaray'dan transfer olmuştu. Almanya'daki kariyerine istediği gibi başlayamayan ve sakatlık sorunu yaşayan Boey, Bayern Münih'te 2 maçta süre buldu.

Sacha Boey Bayern Münih'in sezon başı kampına damga vuruyor ile ilgili etiketler Sacha Boey Bayern Münih
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.