Sadakatsiz 12. bölüm full izle! Sadakatsiz 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sadakatsiz 12. bölümü izle ile bu akşam Kanal D'de ekrana gelecek. Ekranların son dönemde en çok adından söz ettiren dizisi Sadakatsiz 12. bölüm tek parça full halinde Kanal D'de yayınlanacak. 30 Aralık akşamı yeni bölümüyle ekrana gelen Sadakatsiz 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sadakatsiz 12. bölüm izle linki araştırılıyor. Çarşamba akşamları ekrana gelen dizinin yeni bölümünde Volkan'ın kıskançlığı dizinin takpçilerini şaşkınlığa uğratacak. Başrollerinde Cansu Dere ve Melis Sözen'in rol aldığı Sadakatsiz 12. bölüm tek parça puhu tv ve youtube üzerinden izlenebilecek. Peki, Sadakatsiz 13. yeni bölüm fragamnı yayınlandı mı?

SADAKATSİZ 13. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kanal D ekranlarının adından en çok söz ettiren dizisi Sadakatsiz 13. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

 

Sadakatsiz 12. bölüm full izle! Sadakatsiz 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Resim : 2

SADAKATSİZ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Volkan'ın ofiste sakladığı cep telefonunu bulan Derin, büyük bir hayal kırıklığı ve korku yaşıyor. Volkan'ın onu aldatmış olma ihtimalini düşündükçe deliye dönüyor. Peki Volkan'ın ikinci telefonunda Derin ne görecek? Gerçekten bir ihanet söz konusu mu?

Volkan çileden çıkıyor

Volkan, Asya'ya olan duygularına engel olamıyor. Olay gecesi Turgay'ı Asya'nın evinde gören Volkan, kıskançlık yapıyor. Turgay'ın, Asya'nın yanında kalma ihtimali ise onu çileden çıkarıyor. Volkan, ne yapmaya çalışıyor? Asya, Volkan'ın kıskançlıkları karşısında ne yapacak?

SADAKATSİZ 12. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Sadakatsiz 12. bölüm full izle! Sadakatsiz 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? ile ilgili etiketler Kanal D sadakatsiz 12. bölüm tek parça sadakatsiz 12. bölüm full

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'de dayak yediği eniştesine kurşun yağdırıp üzerinden araçla geçen şahıs 19 yıl ceza aldı

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde geçtiğim mart ayından eniştesinden dayak yedikten sonra silahla vurup sonra da üzerinden araçla geçerek öldüren Yener K. isimli şahsın cezası belli oldu. Görüntüleri sosyal medyada infial yaratan olay sonrası zanlıya 19 yıl 6 ay 15 gün hapis cezası verildi.