Sadakatsiz 27. bölüm izle

Sadakatsiz 27. bölüm full izlemek için yayında. Çarşamba akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinin son bölümü tek parça halinde Youtube platformundan izlenebilecek. Peki, Sadakatsiz 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sadakatsiz 27. bölüm ile 28 Nisan Çarşamba akşamında Kanal D ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un oynadığı Sadakatsiz dizisinin 27. son bölümünde; Asya, Derin’i kurtarmanın peşine düşüyor. Derin’den sonra Asya’nın da ortadan kaybolması gündemde bomba etkisi yaratıyor.

Sadakatsiz 27. Bölüm Full İzle

Gönül aldığı bir haberle derinden sarsılır. Soruşturmada kaydedilen gelişmeler Asya ve Derin’in bulunması yönünde yeni ipuçları ortaya çıkarırken, Volkan ipleri bir kez daha eline almaya kararlıdır. Asya’yı karşısında bulmak Derin için bir kurtuluş şansı mıdır, yoksa iki kadın arasındaki büyük yüzleşmenin sonuçları beklenmedik bir başka felaketin mi habercisidir?

Asya, Derin'i kurtarmaya çalışırken Faruk'a yakalanıyor. Derin'in kaçırılması yavaş yavaş aydınlanmaya başlarken sular durulmuyor. Asya, Derin'e yardım etmeye çalışıyor ancak Faruk'a yakalanıyorlar.

Sadakatsiz 27. Bölüm Full İzle

Asya ve Derin'in kaçmaya çalışırken gören Faruk ise çok sinirleniyor ve silahını Asya'ya zarar verdiğini düşündüğü Derin'e doğrultuyor. Faruk tetiği çekecek mi? Derin'e ne olacak?

SADAKATSİZ 27. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sadakatsiz 27. bölüm izle ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

FETÖ keramet kasıyor! Örgüt elebaşı Fetullah Gülen ölürken birden ayağa kalkmış!

FETÖ elebaşı daha gömülmeden ölümü kullanılmaya başlandı. Örgütün medya yapılanması sorumlusu Ekrem Dumanlı FETÖ elebaşının birden ayağa kalkarken öldüğü yalanını yaydı. Ardından örgütün diğer üyeleri de Dumanlı’nın bu yalanına, elebaşının ölürken yanına Hz.Muhammed’in geldiğini ve o sebeple ayağa kalktığı yalanını eklemeye başladı.