Şafak Sezer, Aydemir Akbaş'ın cenazesinde çileden çıktı: Akıl hastanesinden kaçanlar cenazeye gelmiş gibiydi

Usta oyuncu Aydemir Akbaş son yolculuğuna uğurlandı. Akbaş'ın cenaze töreninde gergin anlar yaşandı. Cenaze törenine İbrahim Tatlıses'in tekerlekli sandalyeyle gelmesi ortalığı karıştı. Tabutun önünde kaos çıkınca Şafak Sezer de isyan ederek ''Ben hayatımda ne böyle bir şey gördüm, ne böyle bir yaşadım. Akıl hastanesinden kaçanlar cenazeye gelmiş gibiydi" dedi.

Bir süredir sağlık sorunları yaşayan ve 88 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Aydemir Akbaş, son yolculuğuna uğurlandı. Akbaş'ın naaşı, Galatasaray Lisesi'nde düzenlenen tören ve Levent'teki Barbaros Hayrettin Paşa Camisi'nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı'na defnedildi.

Akbaş'ın cenaze namazı öncesinde gergin anlar yaşandı. Cenaze namazı için camiye gelen sanatçı İbrahim Tatlıses'in tekerlekli sandalye ile gelerek en önde bulunma isteği kaosa neden oldu.

Cenaze sırasında fotoğraf çekme yarışına giren bazı kişiler Şafak Sezer'i çileden çıkardı.
Yaşanan olaylar akıllara geçtiğimiz aylarda vefat eden bir ünlünün cenaze töreninde çileden çıkan Şener Şen'i ve verdiği tepkiyi getirdi. Yaşananlara bu kez de oyuncu Şafak Sezer isyan etti.

Cenaze sırasında ünlülerle fotoğraf çekmeye çalışan ve canlı yayın yapan kişiler nedeniyle dua bile edemediklerini belirten Sezer şunları söyledi:

"TABUTUN ETRAFINI GARİP KIYAFETLİ TİKTOKÇU ÇOCUKLAR SARMIŞ"

"Ben hayatımda ne böyle bir şey gördüm, ne böyle bir yaşadım. Akıl hastanesinden kaçanlar cenazeye gelmiş gibiydi. Para isteyen mi dersin, iş isteyen mi! İnanılmaz bir rezillik.

"Dua edemedik, hiçbir şey yapamadık. Cami hocası namazı kıldıramayınca uyardı. İbrahim abi 45 yıllık arkadaşıyla vedalaşmaya gelmiş, zor duruma düştü. Tabutun etrafını garip kıyafetli Tiktokçu çocuklar sarmış, garip hareketler yapıyorlar. Bir canlı yayın yapma modası başlamış. Akıl alır gibi değil. Dua etmemize izin vermediler, insan biraz saygı duyar."

 

 

Şafak Sezer, Aydemir Akbaş'ın cenazesinde çileden çıktı: Akıl hastanesinden kaçanlar cenazeye gelmiş gibiydi ile ilgili etiketler Şafak Sezer
GÜNÜN VİDEOSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünya liderlerine çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ”Toplumlarımızı zehirleyen her türlü nefret söylemine, ırkçılığa ve aşırı sağ akımlara karşı demokrasilerimizi korumak zorundayız. Tüm bu hedefleri gerçekleştirmek için ihtiyacımız olan, çok taraflı sistemi dünyanın beşten büyük olduğu şiarını merkeze alarak adalet ve hakkaniyet ekseninde yeniden şekillendirmektir” dedi.