Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'ndan Konya'da 3 önemli uyarı: Dikkatli olun!

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, bir dizi ziyaret için Konya'ya geldi. Bakan Memişoğlu, valilik ziyaretinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ı ziyaret etti.

Konya ziyareti kapsamında açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, toplumun sağlığını tehdit eden 3 husus olduğunu ifade ederek "Özellikle topluma birkaç mesaj vermek istiyorum. Toplum için her zaman en büyük üç tane riski olduğunu söylüyoruz. Birincisi kilo, düzgün beslenme, sağlıklı beslenme. İkincisi bağımlılık. Özellikle tütün bağımlılığı, alkol bağımlılığı ve maalesef özellikle genç nüfusumuza bir saldırı olarak düşünüyoruz. Puf veya elektronik sigaralar konusunda lütfen dikkatli olalım" dedi.

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret ederek Büyükşehir Taş Bina’da bulunan Konya Dijital Tanıtım Merkezi’ni inceledi.

Bakan Memişoğlu, Konya’da bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Altay’a ev sahipliği için teşekkür etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da Bakan Memişoğlu’nu Konya’da ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek, ziyaretleri ve destekleri dolayısıyla teşekkür etti.

Bakan Memişoğlu, Büyükşehir Taş Bina’da bulunan Konya Dijital Tanıtım Merkezi’ni ziyaret ederek Başkan Altay’dan bilgi aldı.

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'ndan Konya'da 3 önemli uyarı: Dikkatli olun!

"PUF VEYA ELEKTRONİK SİGARALAR KONUSUNDA LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM"

Toplumun sağlığını tehdit eden 3 husus olduğunu ifade eden Bakan Memişoğlu, "Özellikle topluma birkaç mesaj vermek istiyorum. Toplum için her zaman en büyük üç tane riski olduğunu söylüyoruz. Birincisi kilo, düzgün beslenme, sağlıklı beslenme. İkincisi bağımlılık. Özellikle tütün bağımlılığı, alkol bağımlılığı ve maalesef özellikle genç nüfusumuza bir saldırı olarak düşünüyoruz. Puf veya elektronik sigaralar konusunda lütfen dikkatli olalım. Çünkü sağlığımızı kaybedecek en önemli risklerdir bunlar. Bir üçüncüsü de hareketsizlik. Burası sağlıklı hayat merkezleri, aile sağlığı merkezlerimiz hem diyetisyeni, hem fizyoterapistiyle, hem kanser taramalarıyla hem de sağlıklı kalabilmemiz için her türlü danışacağımız, bilgi alacağımız yerler. Hastaneye gitmeden bazı hastalıkların tedavi edilebileceği en önemli yerlerdir. Toplumumuza öncelikli olarak, aile hekimleriyle tanışmalarını, sağlıklı hayat merkezlerine gidip danışmanlık almalarını, psikoloğuna kadar fizyoterapistinden diş hekimine kadar, kanser taramasına kadar, ücretsiz bu hizmetlerin buralarda veriliyor" diye konuştu.

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'ndan Konya'da 3 önemli uyarı: Dikkatli olun! ile ilgili etiketler Kemal Memişoğlu Sağlık Bakanı Sağlık Bakanlığı Konya
GÜNÜN VİDEOSU

Damperi açık unutan kamyon şoförü Plaka Tanıma Sistemi direğini devirdi

Elazığ'da damperi açık kalan kamyon, Plaka Tanıma Sistemi (PTS) direğini devirdi. Çift taraflı trafiğe kapanan yol, direğin yoldan kaldırılmasıyla tekrar trafiğe açıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı