Sağlık Bakanlığı iller arası tayin ne zaman 2024? Sağlık Bakanlığı iller arası yer değiştirme başvuruları nereden yapılır?

Sağlık Bakanlığı, 2024 yılı Haziran dönemi iller arası yer değiştirme takvimini açıkladı. İsteğe bağlı tayin başvuruları 26 Haziran itibariyle resmen başladı. Bu bağlamda bir çok sağlık çalışanı 'Sağlık Bakanlığı iller arası tayin ne zaman 2024?' veya 'Sağlık Bakanlığı iİller arası yer değiştirme 2024' gibi konu başlıklarını arama motorlarında sıkça araştırıyor. Peki, Sağlık Bakanlığı iller arası tayin ne zaman? Sağlık Bakanlığı iller arası yer değiştirme başvuruları nereden yapılır?

Sağlık Bakanlığı, 2024 yılı Haziran dönemi için iller arası yer değiştirme takvimini duyurdu. Sağlık çalışanlarının merakla beklediği isteğe bağlı tayin başvuruları, 26 Haziran itibarıyla resmen başladı. Birçok sağlık çalışanı, bu süreçte "2024 Sağlık Bakanlığı iller arası tayin tarihleri" ve "Sağlık Bakanlığı iller arası yer değiştirme başvuruları nasıl yapılır?" gibi soruların yanıtlarını arıyor.

Sağlık Bakanlığı iller arası tayin ne zaman 2024? Sağlık Bakanlığı iller arası yer değiştirme başvuruları nereden yapılır?

SAĞLIK BAKANLIĞI İLLER ARASI TAYİN NE ZAMAN?

Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, başvurular 1 Temmuz 2024 saat 18.00'e kadar devam edecek. Başvurular, Sağlık Bakanlığı’nın Entegre Kurumsal İşlem Platformu (EKİP) üzerinden alınacak. Adaylar, https://ekip.saglik.gov.tr adresinden sisteme giriş yaparak işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

SAĞLIK BAKANLIĞI İLLER ARASI YER DEĞİŞTİRME BAŞVURUSU NASIL VE NEREDEN YAPILIR?

Başvuru yapacak sağlık personeli, EKİP sistemi üzerinden en fazla on (10) tercih yapabilecek. Bu tercihler, münhal kadrolar göz önünde bulundurularak yapılacak. Başvuruların ardından atanma kurası 26 Temmuz 2024 tarihinde noter huzurunda bilgisayar ortamında gerçekleştirilecek.

İLLER ARASI YER DEĞİŞTİRME (TAYİN) BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Sağlık Bakanlığı iller arası tayin ne zaman 2024? Sağlık Bakanlığı iller arası yer değiştirme başvuruları nereden yapılır? ile ilgili etiketler Sağlık Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Uşak Seramik Genel Kurulu'nda şirketin borsa yatırımcılarına şiddet!

Uşak Seramik Genel Kurulu'nda şirketin borsadaki yatırımcılarına şiddet yoluyla baskı uygulandı. Çıkan arbadede katılımcılardan yaralananlar oldu, yayıncı kuruluşun kamerası kırıldı.