Sahnede büyük rezalet! Tuğba Ekinci'den İslam'a alçak saldırı: Bu nasıl Allah, bu nasıl Peygamber!

Sahnede “Bu nasıl secdeye eğilmek, nasıl amin demek, bu nasıl Allah, nasıl Peygamber” diyen Tuğba Ekinci'ye tepki yağıyor.

Yılın Starları 2024 Ödül Töreni'nde bir rezalete imza atıldı. Tuğba Ekinci konuşmasında “Bizi beğenmediler, kıyafetlerimize kadar. 'Müslümanlığa yakışmaz' dediler. Bu nasıl secdeye eğilmek, nasıl amin demek, bu nasıl Allah, nasıl Peygamber. hayırdır” dedi.

İslam'la toplumun kutsallarıyla gelenek ve görenekleriyle hiçbir zaman barışık olmayan çok sayıdaki sözde sanatçılardan ve ünlü isimlerden olan Ekinci'nin küstah sözlerine sosyal medyadan tepki yağdı.

Sahnede büyük rezalet! Tuğba Ekinci'den İslam'a alçak saldırı: Bu nasıl Allah, bu nasıl Peygamber! ile ilgili etiketler Tuğba Ekinci

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bursa'da bir otobüste "durağı geçtik" kavgası; sürücü ile yolcu araçtan inip birbirine girdi

Bursa'da gergin yolcu ile belediye otobüsü sürücüsünün "durağu geçtik neden indirmedin" tartışması yumruklu kavgaya dönüştü. Hızını alamayan ikili araçtan inip boks ringindeymiş gibi birbirine girdi. Bursa’da, bir yolcu ile inmek istediği durakta durmadığını öne sürdüğü otobüs şoförü arasındaki kavga, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.