Şampiyonlar Ligi çeyrek final tek maç mı? Yarı final rövanş maçı oynanacak mı?

2020-2021 sezonunda Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale yükselen takımlar belli oldu. Şampiyonlar Ligi çeyrek final kura çekiminde yer alacak 8 takım ile beraber yarı final eşleşmeleri de belli olacak. Peki, Şampiyonlar Ligi çeyrek final tek maç mı?

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde kura çekimi ile eşleşmeler belli oluyor. Son olarak Salı ve Çarşamba günü oynanacak son 16 turu maçları ile Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale kalan takımlar belli oldu. İsviçre'nin Nyon kentinde düzenlenecek olan kura çekimi sonrasında Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final ve yarı final eşleşmeleri belli olacak.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ve yarı final kura çekimi, 19 Mart Cuma günü saat 14.00’da başlayacak ve Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

- Manchester City
- Liverpool
- Chelsea
- Bayern Münih
- Dortmund
- Real Madrid
- PSG
- Porto

Çeyrek final maçları 6-7 Nisan ve 13-14 Nisan tarihlerinde oynanacak.

Yarı Final: 27-28 Nisan, 4-5 Mayıs 2021

Final: 29 Mayıs 2021 (İstanbul)

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ve yarı final rövanş maçları oynanacak mı?

Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final ve yarı final maçları tek maçlı eliminasyon sistemine göre oynanacak. Yani rövanş maçı olmayacak.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final tek maç mı? Yarı final rövanş maçı oynanacak mı? ile ilgili etiketler UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Diyarbakır'da kadın cinayeti: Uzman çavuş M. Recai Işık eşini katledip kafasına sıktı

Boşanma aşamasındaki eş cinayetlerine bir yenisi Diyarbakır'da eklendi... Uzman çavuş Muhammed Recai Işık boşanma aşamasındaki eşi Bedriye Işık'ı çarşıdaki bir iş yerinin önünde tabancayla öldürdü, ardından kafasına sıkarak kendi yaşamına da son verdi.