Şampiyonlar Ligi kuraları ne zaman çekilecek 2019? Galatasaray'ın muhtemel rakipleri kimler?

Şampiyonlar Ligi kuraları ne zaman çekilecek? Temsilcilerimizden Galatasaray'ın direk, Başakşehir'in ön eleme sonrasında durumunun belli olacağı kura çekiminin ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Avrupa'nın dev takımlarının sahne aldığı Şmapiyonlar Ligi kura çekimlerinin ne zaman yapılacağı merak ediliyor. İşte Şampiyonlar Ligi kuraları ne zaman çekilecek? Galatasaray'ın muhtemel rakipleri kimler? Merak edilen detaylar haberimizde...

Şampiyonlar Ligi kuraları ne zaman çekilecek? Avrupa'nın dev takımlarının sahne aldığı Şmapiyonlar Ligi kura çekimlerinin ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Temsilcilerimizden Galatasaray'ın direk, Başakşehir'in ön eleme sonrasında durumunun belli olacağı kura çekiminin ne zaman yapılacağı merak ediliyor. İşte Şampiyonlar Ligi kuraları ne zaman çekilecek? Galatasaray'ın muhtemel rakipleri kimler? Merak edilen detaylar haberimizde...

Şampiyonlar Ligi kura çekimi temsilcimizin rakibinin kim olacağını gösterecek. Öte yandan UEFA Avrupa Ligi’nde de Trabzonspor ve Yeni Malatyaspor’un rakipleri ortaya çıkacak.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli turnuvasının 2. eleme turu ilk maçları, yarın ve 24 Temmuz Çarşamba günü yapılacak.

24 takımın mücadele edeceği turdaki rövanş karşılaşmaları ise 30-31 Temmuz tarihlerinde oynanacak.

Futbolda UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde 3. eleme turu kura çekimi, İsviçre'nin Nyon kentinde yapılacak. Şampiyonlar Ligi elemelerinde yer alan Medipol Başakşehir ile Avrupa Ligi'nde Trabzonspor ve tur atlaması halinde Yeni Malatyaspor'un rakipleri belli olacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA ÇEKİLİŞİ HANGİ KANALDA CANLI İZLENEBİLECEK?

Kura çekilişi UEFA’nın resmi internet adresi üzerinden ve diğer kanallardan takip edilebilecek. Şampiyonlar Ligi için çekiliş saat 13:00’te başlayacak.

Başakşehir'in muhtemel rakipleri

 Porto

Dinamo Kiev

Basel / PSV

Olympiakos / Viktoria Plzen

Şampiyonlar Ligi kuraları ne zaman çekilecek 2019? Galatasaray'ın muhtemel rakipleri kimler? ile ilgili etiketler Galatasaray Başakşehir 2019 UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Mısırlı komedyen Youssef Netanyahu'yu UCM'de "yargıladı'! İşte 'Bibi'nin Duruşması'

Mısırlı komedyen Bassem Youssef, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Uluslararası Ceza Mahkemesinde (UCM) yargılanmasını konu edinen, kendisinin de rol aldığı "Bibi's Trial (Bibi'nin Duruşması)" isimli şarkının klibini yayımladı.