Şampiyonlar Ligi Son 16 Kura Çekimi Ne Zaman, Saat Kaçta? Son 16'da Hangi Takımlar Var?

UEFA Şampiyonlar Ligi 2022 grup aşaması son buldu. Son 16'ya kalan takımlar belli oldu. Şampiyonlar Ligi'nde gecenin maçlarının tamamlanmasıyla birlikte son 16 kura çekimi tarihi de belli oldu. Peki Şampiyonlar Ligi son 16 kura çekimi ne zaman, saat kaçta?

Avrupa Futbolunun en büyük organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi 2022 grup aşaması tamamlandı. Son 16'ya kalan takımların belli olmasıyla birlikte son 16 kura çekiminin ne zaman yapılacağı da merak konusu oldu.

ŞAMPİYONLAR LİGİ SON 16 KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 kura çekimi 7 Kasım 2022 Pazartesi yapılacak.

Şampiyonlar Ligi'nde Son 16'da Hangi Takımlar Var?

E, F, G, H gruplarında bu gece oynanan maçların ardından ilk 2 sırada tamamlayan takımlardan Chelsea (İngiltere), Real Madrid (İspanya), Manchester City (İngiltere) ve Benfica (Portekiz) grup lideri olarak, Milan (İtalya), Leipzig (Almanya), Borussia Dortmund (Almanya) ve Paris Saint-Germain (Fransa) ise grup ikinci olarak son 16 turuna yükseldi.

Dün ise A, B, C ve D gruplarında ilk 2 sırada tamamlayan takımlardan Porto (Portekiz), Bayern Münih (Almanya), Napoli (İtalya) ve Tottenham (İngiltere) grup lideri olarak, Club Brugge (Belçika), Liverpool (İngiltere), Inter (İtalya) ve Eintracht Frankfurt (Almanya) ise grup ikinci olarak son 16 turuna yükselmişti.

Çift maçlı eleme sistemine göre oynanacak son 16 turunun ilk maçları, 14-15 ve 21-22 Şubat 2023, rövanşları ise 7-8 ve 14-15 Mart 2023 tarihlerinde yapılacak.

Şampiyonlar Ligi Son 16 Kura Çekimi Ne Zaman, Saat Kaçta? Son 16'da Hangi Takımlar Var? ile ilgili etiketler UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Diyarbakır'da kadın cinayeti: Uzman çavuş M. Recai Işık eşini katledip kafasına sıktı

Boşanma aşamasındaki eş cinayetlerine bir yenisi Diyarbakır'da eklendi... Uzman çavuş Muhammed Recai Işık boşanma aşamasındaki eşi Bedriye Işık'ı çarşıdaki bir iş yerinin önünde tabancayla öldürdü, ardından kafasına sıkarak kendi yaşamına da son verdi.