Şampiyonlar Ligi'nde büyük şok! Barcelona 20 yıl sonra gruptan çıkamadı

Şampiyonlar Ligi'nde dün akşam oynanan maçlarla grup aşaması sona erdi. Atalanta-Villereal maçı kötü hava koşulları nedeniyle ertelenirken büyük bir şok yaşandı. Şampiyonlar Ligi tarihinin en başarılı takımlarından Barcelona büyük düşüşünü sürdürdü ve grup aşamasında elendi. Bayern Münih'e 3-0 mağlup olan Barcelona 20 yıl sonra ilk kez grup aşamasını geçemedi ve son 16 turuna kalamadı. İspanyol devi, Avrupa mücadelesine UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda Bayern Münih, sahasında Barcelona'yı 3-0 yenerek 6'da 6 yaptı. Barcelona yoluna UEFA Avrupa Ligi'nden devam edecek. Grubun diğer maçında ise Benfica, ağırladığı Dinamo Kiev'i Roman Yaremchuk ve Gilberto'nun ilk yarıdaki golleriyle 2-0 yendi.

Bu sonuçların ardından 6'da 6 yapan Bayern Münih 18 puanla lider, Benfica 8 puanla ikinci olarak son 16 turuna kaldı. 7 puanlı Barcelona ise üçüncü olarak yoluna UEFA Avrupa Ligi play-off turundan devam edecek. İspanya temsilcisi, 2000-2001 sezonundan sonra ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasını geçemedi.

İŞTE SON 16'YA ADINI YAZDIRAN TAKIMLAR

Ajax, Atletico Madrid, Bayern Münih, Benfica, Inter, Juventus, Lille, Chelsea, Liverpool, Manchester United, Manchester City, Salzburg, Real Madrid, PSG, Sporting Lizbon

Atalanta ile Villarreal arasında oynanması planlanan grubun diğer maçı ise kötü hava koşulları nedeniyle bugüne ertelendi. Bu maçı kazanacak ekip, yoluna UEFA Şampiyonlar Ligi'nden devam edecek.

Şampiyonlar Ligi'nde büyük şok! Barcelona 20 yıl sonra gruptan çıkamadı ile ilgili etiketler Barcelona UEFA Şampiyonlar Ligi Bayern Münih
GÜNÜN VİDEOSU

Diyarbakır'da kadın cinayeti: Uzman çavuş M. Recai Işık eşini katledip kafasına sıktı

Boşanma aşamasındaki eş cinayetlerine bir yenisi Diyarbakır'da eklendi... Uzman çavuş Muhammed Recai Işık boşanma aşamasındaki eşi Bedriye Işık'ı çarşıdaki bir iş yerinin önünde tabancayla öldürdü, ardından kafasına sıkarak kendi yaşamına da son verdi.