Samsun'da su kuyusu açma çalışmasında toprak kaydı! Acı haber geldi... Cansız bedenleri bulundu!

Samsun'un Bafra ilçesinde su kuyusu açma çalışması sırasında toprak kayması meydana geldi. Çalışmaların ardından toprak altında kalan Sabri Bayraktar ile Mustafa Aydın'ın cansız bedenlerine ulaşıldı.

Samsun'un Bafra ilçesinde su kuyusu açarken meydana gelen göçükte, 2 kişi toprak altında kaldı.

2 İŞÇİ TOPRAK ALTINDA

Bafra ilçesi Evrenuşağı Mahallesi'nde su kuyusu açılırken göçük meydana geldi. Kuyuda çalışan işçilerden Sabri Bayraktar ve Mustafa Aydın, yaklaşık 10 metre derinlikte oluşan göçükte toprak altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine UMKE, AFAD, İtfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

KURTARMA ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

Kuyunun bulunduğu alanın fındık bahçesi olması nedeniyle kurtarma ekiplerinin araçları araziye ulaşmakta zorluk yaşadı. Güçlükle gidilen bölgede ekipler işçileri kurtarmak için çalışma başlattı. Bafra Kaymakamı Mustafa Altınpınar da olay yerine gelerek ekiplerin çalışmalarını yakından takip etti.

ACI HABER GELDİ

Çalışmaların ardından toprak altında kalan Sabri Bayraktar ile Mustafa Aydın'ın cansız bedenlerine ulaşıldı

"BU İZİN BİR KAZI DEĞİL"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan A Haber'e yaptığı açıklamada "Bu izinli bir kazı değil. Biz de göçük olduktan sonra duyarak ekiplerimizi olay yerine yönlendirdik." ifadelerini kullandı.

.

Samsun'da su kuyusu açma çalışmasında toprak kaydı! Acı haber geldi... Cansız bedenleri bulundu! ile ilgili etiketler Samsun Bafra
GÜNÜN VİDEOSU

Narin'in amcası Kurtuluş Güran'dan skandal paylaşım: Aramalar sürerken rol yapıp film çekmişler...

Narin'i arama çalışmaları sürerken amca Kurtuluş Güran'ın Narin ile ilgili rol yapıp kısa film çektiği ve sosyal medya hesabından paylaştığı ortaya çıktı.