Samsun'da yürek burkan olay! Yeni mezun genç KYK yurdundan atladı... O anlar kamerada!

Samsun'da PDR bölümünden yeni mezun olan 22 yaşındaki genç, eşyalarını almak için gittiği KYK yurdu binasından atlayarak hayatına son verdi. Kahreden o anlar cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Olay, Atakum ilçesi Yenimahalle Mahallesi Vatan Caddesi üzerinde bulunan KYK Cemal Safi Erkek Öğrenci Yurdu'nda saat 15.30 sıralarında meydana geldi.

OMÜ psikolojik danışmanlık ve rehberlik (PDR) bölümünden yeni mezun olduğu öğrenilen Doğuş Can Kavaklı (22), eşyalarını toplamak için KYK yurduna geldi.

Samsun'da yürek burkan olay! Yeni mezun genç KYK yurdundan atladı... O anlar kamerada!

OLAY ANI KAMERADA

Yurda gelen öğrenci bilinmeyen bir nedenle pencere kenarına koyduğu sandalyeye çıkarak 6. kattan aşağı atladı. Mezun genç olay yerinde hayatını kaybetti. Olay anı ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile anbean kaydedildi.

Samsun'da yürek burkan olay! Yeni mezun genç KYK yurdundan atladı... O anlar kamerada! - Resim : 2

Gencin cesedi Samsun Adli Tıp Grup Başkanlığı'na kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Samsun'da yürek burkan olay! Yeni mezun genç KYK yurdundan atladı... O anlar kamerada! - Resim : 3

Samsun'da yürek burkan olay! Yeni mezun genç KYK yurdundan atladı... O anlar kamerada! ile ilgili etiketler Samsun KYK Atakum

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hindistan'da şoke eden olay: Mağarada 188 yaşında bir adam bulundu! Bir deri bir kemik kalmış...

Hindistan’da bir mağarada 188 yaşında bir adam bulundu. Kimliği tespit edilen adam tedaviye alındı. Bir deri bir kemik kalan yaşlı adamın videosu viral oldu.