Sanal ortam dolandırıcılarına göz açtırılmıyor! 10 ilde Sibergöz-19 operasyonu: Onlarca gözaltı var!

10 ilde bilişim sistemlerini kullanarak nitelikli dolandırıcılık ve hırsızlık suçlarını işleyen şüphelilere yönelik düzenlenen “Sibergöz-19” operasyonları kapsamında 33 şüpheli yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yeni bir operasyonu daha duyururken, "Sanal ortamda halkımızı dolandırmaya çalışanlar sibergöz üzerinizde. jandarmamız, polisimiz ensenizde. Sizlere göz açtırmayacağız" paylaşımında bulundu.

Bakan Yerlikaya,  10 ilde bilişim sistemlerini kullanarak nitelikli dolandırıcılık ve hırsızlık suçlarını işleyen şüphelilere yönelik düzenlenen “Sibergöz-19” operasyonları kapsamında 33 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

 

Sanal ortam dolandırıcılarına göz açtırılmıyor! 10 ilde Sibergöz-19 operasyonu: Onlarca gözaltı var! ile ilgili etiketler Ali Yerlikaya Operasyon
GÜNÜN VİDEOSU

Türk şiirinin yaşayan en büyük şairi İsmet Özel 80 yaşına bastı

Türk şiirinin söz ustası, "Evet İsyan", "Erbain", "Bir Yusuf Masalı", "Of Not Being a Jew" ve "Şiir Okuma Kılavuzu"nun da aralarında bulunduğu birçok esere imza atan İsmet Özel 80. yaşını kutluyor. Özel'in sevenlerinden ve hayralarından mesaj yağıyor.