Şans Topu 11 Nisan çekilişinde hangi sayılar kazandı?

Her hafta çarşamba günleri gerçekleşen Şans Topu çekilişi gerçekleştirildi. Bu hafta 5+1 bilen olmayınca büyük ikramiye gelecek haftaya devretti. Vatandaşlar hangi sayıların kazandığını merak ediyor. Zengin olma hayalleri ile oynanan çekilişte kazanan sayılar belli oldu.Peki Şans Topu 11 Nisan çekilişinde hangi sayılar kazandı? Detaylar haberimizde...

Milli Piyango İdaresince düzenlenen Şans Topu 11 Nisan çekilişi yapıldı. Herkes kazanan sayıları heyecanla araştırıyor. Çarşamba akşamları gerçekleştirilen Şans Topu 11 Nisan çekilişi gerçekleştirildi. Peki herkes tarafında merakla beklenen Şans Topu 11 Nisan çekilişinde hangi numaralar kazandı? İşte, 11 Nisan Şans Topu sonuçları... Detaylar haberimizde...

cats_2

Şans Topu’nda bu hafta 5+1 bilen kimse çıkmadı ve 2.609.988,25 TL değerindeki ikramiye gelecek haftaya devretti. 5 bilen 22 kişi 4.186,05 TL, 4+1 bilen 224 kişi 411,20 TL, 4 bilen 3.031 kişi 40,55 TL, 3+1 bilen 7.746 kişi 20,40 TL, 3 bilen 100.277 kişi 4,25 TL, 2+1 bilen 77.126 kişi 5,70 TL, 1+1 bilen 263.784 kişi 3,10 TL ikramiye kazandılar.

6, 23, 25, 26, 30 + 4

ŞANS TOPU’NDA DEVİR KURALI NEDİR?

Milli Piyango İdaresi tarafından 17 Ocak 2017 tarihinde yapılan Şans Topu gibi sayısal oyunlarında devir sayısı ile duyurusu şu şekilde: Sayısal oyunların oyun planları gereği; Sayısal Loto, Şans Topu ve On numara oyunlarında 4.kez büyük ikramiyeyi bilen olmaması halinde büyük ikramiye tutarı bir alt grupta ikramiye bilenlere dağıtılır. Süper Loto oyununda ise devir sınırlaması olmadığı için, altı rakamı doğru tahmin eden çıkana kadar devir devam etmektedir.

ŞANS TOPU OYUNU

Şans Topu (5+1) oyunu, iki farklı sayı kümesi içerisinden, belirlenen sayıda numara seçilmesi esasına dayanan bir sayısal oyundur. İlk sayı kümesi 1-34 numaradan, ikinci sayı kümesi ise 1-14 numaradan oluşmaktadır. İştirakçiler, ilk sayı kümesinden 5 (beş) adet, ikinci sayı kümesinden 1 (bir) adet numarayı seçerek oyuna katılabileceklerdir.

Oyun, yaygın ikramiye verilmesine uygun bir oyundur. Bu nedenle ikramiye grupları fazladır. (5+1)'in bilinme olasılığı diğer oyunlara kıyasla daha yüksektir (1/3.895.584). Oyunda ikramiye grupları, (5+1), (5), (4+1), (4), (3+1), (3), (2+1) ve (1+1) olmak üzere 8 adettir.

Çok kazadıran oyun her Perşembe günü sabahından, Çarşamba günü 21:00'e kadar Sayısal Oyun bayilerinde bulunan oyun terminallerinden oynanabilir.

MİLLİ PİYANGO İDARESİ

İDARİ YAPI
İdarenin Merkez Teşkilatı ana hizmet, danışma ve denetim birimlerinden, Taşra Teşkilatı ise 18 ilde 22 şubeden oluşmaktadır..

İdarenin karar organı Yönetim Kuruludur. Yönetim Kurulu Genel Müdür, iki Genel Müdür Yardımcısı, Başbakanın önerisi ile atanan bir, Bakanın önerisi ile atanan iki üye olmak üzere altı kişiden oluşur. Yönetim Kurulu Başkanı, Genel Müdürdür.

Milli Piyango İdaresi, kanunlarla belirlenen faaliyetlere kaynak sağlamak, piyango, hemen-kazan, sayısal loto ve benzeri oyunları tertip etmek ve çekiliş düzenlemek, talih oyunları ve işletmelerini denetlemek, karşılığı nakit olmayan her türlü piyangonun tertip ve çekilişine izin vermek ve denetlemek üzere kurulmuştur.

HUKUKİ BÜNYE
İdare her türlü tasarrufa ehil, tüzel kişiliği haiz, özel bütçeli bir kamu kuruluşu olup, 320 Sayılı KHK ile saklı tutulan hükümler dışında özel hukuk hükümlerine tabidir. Muhasebe-i Umumiye Kanununa, Devlet İhale Kanununa tabi olmayan İdare, Sayıştay ve TBMM'nin denetimine tabidir.

MİLLİ PİYANGO İDARESİ KURULUŞ

Osmanlı Devleti'nin son yıllarında resmi olmayan ilk piyango "Donanma Cemiyeti" tarafından düzenlenmiştir. Savaş gemisi tedarıki amacıyla düzenlenen bu piyangonun ikramiyelerini halkın verdiği hediyeler oluşturmuştur.

Bu düzenlemenin ilgi görmesi üzerine, Şark Şimendiferleri ve Ergani Bakır İşletmeleri tahvillerinin satışını özendirmek amacıyla, Cumhuriyetten önce, kazananları kura ile belirlenen ilk resmi piyango uygulaması başlatılmıştır.

Cumhuriyet'in ilanından sonra, 710 sayılı Kanunla, 9.Ocak.1926 tarihinden itibaren karşılığı nakit olarak ödenmek üzere piyango tertip ve keşide etme hakkı "Türk Tayyare Cemiyeti"ne verilmiştir.

14 yıl süreyle "Tayyare Piyangosu" adı altında, Türk Hava gücüne katkı sağlamak amacıyla, anılan cemiyet tarafından düzenlenen çekilişler 5.7.1939 tarih ve 3670 sayılı Kanunla Milli Piyango Idaresi kurulana kadar devam etmiştir.

Milli Piyango Teşkiline dair 3670 'Sayılı Kanun, 1988 yılı içinde 6.6.1988 tarihinde yürürlüğe giren 320 Sayılı KHK ile mülga kılınmış, Milli Piyango İdaresi'nin kuruluş ve görevleri hakkındaki söz konusu KHK, idare'ye piyango dışında,hemen­kazan ve sayısal loto oyunları ile eşya piyangoları tertip edebilme yetkisini de tanımıştır. Bu oyunlardan hemen-kazan 1989 Temmuz ayında, Sayısal Loto ise 1996 Kasım ayında oynatılmaya başlatılmıştır.

Bu arada karşılığı nakit olmayan çekilişlere izin vermek ve izlemek talih oyunları işletmelerini denetlemek de Milli Piyango İdaresi'nin görev ve hizmet alanına dahil edilmiştir.

Şans Topu 11 Nisan çekilişinde hangi sayılar kazandı? ile ilgili etiketler Şans Topu 11 nisan çekilişi sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Peş peşe 'Dikkat edin' çağrısı! İstanbul'da hem kara hem hava trafiği felç oldu!

İstanbul'da peş peşe verilen uyarılar sonrası lodos, sağanak ve fırtına başladı. Hava birdenbire kararırken AFAD, MGM ve AKOM'dan peş peşe 'dikkat edin' çağrısı geldi. Fatih'te sağanak yağış başladı, Bayrampaşa'da rögar taştı.