Şansımı Seveyim filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak?

Bugün ATV ekranlarında yayınlanacak olan Şansımı Seveyim filmi heyecanla bekleniyor. Filmin konusunu merak edenler araştırma yapmaya devam ediyor. Peki, Şansımı Seveyim filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde..

Şansımı Seveyim filmi bugün ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Filmin kaçta başlayacağıını ve konusunu merak edenler arama motorlarından araştırma yapmaya devam ediyor. Şansımı Seveyim filminin yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar oturuyor.  Peki, Şansımı Seveyim filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde...

Şansımı Seveyim filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak?

ŞANSIMI SEVEYİM FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Sakarlıkları ve uğursuzluğuyla etrafındaki herkesi kaçıran Sebahattin, ne yapsa şanssızlıklarından bir türlü kurtulamamaktadır. Bir gün panayırda tanıştığı Yaprak'a aşık olunca lanetten kurtulabilmek için geçmişte ahını aldığı insanlarla yeniden buluşup, helallik istemeye karar verir.

KAÇTA BAŞLAYACAK?

Şansımı Seveyim filmi saat 20:00 - 21:55 arasında yayınlanacaktır.

 

Şansımı Seveyim filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? ile ilgili etiketler ATV canlı yayın 2020 film izle
GÜNÜN VİDEOSU

Selçuk Bayraktar'a hiç beklemediği yerden soru geldi: Ceketiniz çok güzelmiş ne iş yapıyorsunuz

TEKNOFEST'i takip eden genç bir kadın, toplu fotoğraf çekimi sırasında T3 Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar'ın yanına gelerek "Ceketiniz çok güzelmiş, ne iş yapıyorsunuz?" diye sordu.