Sara Sampaio kimdir? Sevgilisi Oliver Ripley kimdir?

Sara Sampaio kimdir? Magazin gündemine bomba gibi bir iddia düştü. İddialara göre ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ,eşi Başak Dizer'i reklam filminde oynadığı Sara Sampaio ile aldattı.Bu iddia sonrasında Sampaio ve sevgilisi Oliver Ripley'in yaşamı merak ediliyor. Peki Sara Sampaio kimdir? Sampio'un sevgilisi Oliver Ripley kimdir? Detaylar haberimizde...

Sara Sampaio kimdir? Birçok yapımda rol alan yakışıklı ve başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer ile 3 yıldır evli. Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'i Victoria's Secret meleği Sara Sampaio ile aldattığı iddia edildi. Peki Sara Sampaio kimdir? Merak edilen detaylar haberimizde...

Söylemezsem Olmaz isimli programda detaylı bir şekilde ele alınan iddia, gündeme bomba gibi düştü. İddiaya göre Kıvanç Tatlıtuğ, 2013'te aynı reklam filminde rol aldığı Sara Sampaio ile görüşmeyi çekimlerden sonra da sürdürdü. Hatta 35 yaşındaki yakışıklı oyuncu, bununla da kalmadı ve 2016'da evlendiği Başak Dizer'i dünyaca ünlü modelle aldattı.

Konuşulanlara göre Kıvanç Tatlıtuğ ile Victoria's Secret'ın 28 yaşındaki meleği, yurt dışındaki bir otelde buluştu. İkili, otele ayrı giriş yaptı ancak aynı odada buluştu. Haberin ardından özellikle Tatlıtuğ'un hayranları, sosyal medyada "Bu sadece Kıvanç'ı karalamak için yapılan bir kampanya" diyerek ihanete inanmadıklarını dile getirdi.

SARA SAMPAIO KİMDİR?

Cristina Sampaio ve Armando Sampaio çiftinin kızı olarak dünyaya gelen ünlü manken, model Sara Sampaio, 1991 yılında Portekiz’in, Porto şehrinde doğmuştur. Yengeç burcudur.

Özellikle sosyal medya hesapları üzerinden verdiği cesur pozlar ile gündeme gelen Sara Sampaio, çıplaklıkla aram çok iyidir diye açıklama yapmıştır.

Lizbon Üniversitesi mezunu olan güzel, birbirinden ünlü bir çok derginin katalog çekiminde ve ünlü markaların podyumlarında yer almakta mankenlik kariyerini sürdürmektedir. Uzun boy, düzgün fiziği ve yeşil göz rengi ile kıskanılası bir güzelliğe sahiptir.

Sevgilisi ise oyuncu, aktör Oliver Ripley’dir. 2016 yılından bu yana birlikteliği sürmektedir. André Sampaio isminde bir erkek kardeşi vardır.

Sara Sampaio kimdir? Sevgilisi Oliver Ripley kimdir?

Victoria’s Secret kızlarındandır. Haftada 2 gün spor yaptığını, ayrıca diyetinde bulunan hiç bir besinden kendisini kısıtlamadığını belirtmiştir. Güne pankek ve muzlu – çilekli milkshake içerek başladığını ve bu sayede kendisini dinç hissettiğini belirtmiştir.

OLIVER RIPLEY KİMDİR?

Oliver Ripley, 2014 yılında Habitas'ı Kfir Levy ve Eduardo Castillo ile birlikte kurdu.

Sara Sampaio kimdir? Sevgilisi Oliver Ripley kimdir? ile ilgili etiketler Kıvanç Tatlıtuğ
GÜNÜN VİDEOSU

İmamoğlu medyası taarruzda! İsmail Saymaz'dan Mansur Yavaş yorumu: Yavaş aday olacak!

İmamoğlu ile Mansur Yavaş arasında Cumhurbaşkanlığı adaylığı kavgası başladı. İmamoğlu'na yakın medya organlarında İmamoglu öne çıkarılırken, Yavaş'a yönelik sosyal medyadan troll saldırısı yapılıyor. Son olarak İsmail Saymaz Halk TV'de katıldığı bir programda "Mansur Yavaş kendisini şimdiden Cumhurbaşkanı adaylığına hazırlamış. CHP tarafından aday gösterilirse tercihi bu olur, gösterilmezse İYİP, ZP gibi partilerin adayı olabilir." dedi.