Şarkıcı Hadise ve Şenol Sönmez aşkı belgelendi! İşte büyük aşktan ilk kare...

Ünlü şarkıcı Hadise, uzun süredir aşk hayatıyla gündeme gelen isimlerden biriydi. Özellikle Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk ile adı sık sık anılan Hadise, sonunda aşk hayatıyla ilgili merak uyandıran bir gelişmeyle karşımıza çıktı.

"Esas Oğlan" dizisinde başrolü paylaştığı Seda Bakan'la birlikte ekranlara gelen Hadise'nin, dizinin yönetmeni Şenol Sönmez ile aşk yaşadığı iddiaları uzun süredir konuşuluyordu. Bu iddialar, geçtiğimiz akşam düzenlenen "Gelin Takımı" filminin özel gösterimiyle birlikte doğrulanmış oldu.

Şarkıcı Hadise ve Şenol Sönmez aşkı belgelendi! İşte büyük aşktan ilk kare...

Hadise ve Şenol Sönmez, ilk kez birlikte görüntülendi. Soho House'da gerçekleşen özel gösterime birlikte katılan çift, filmi yan yana izleyerek aşklarını gözler önüne serdi. Mekandan ayrı ayrı çıkmaya çalışan ikili, objektiflerden kaçamadı.

Bu gelişme, Hadise hayranlarını şaşırtırken, magazin dünyasında da büyük yankı uyandırdı. Uzun süredir aşk hayatıyla ilgili merak edilen sorulara cevap bulan Hadise, artık yeni aşkıyla birlikte mutlu günler geçiriyor.

Şarkıcı Hadise ve Şenol Sönmez aşkı belgelendi! İşte büyük aşktan ilk kare... ile ilgili etiketler Hadise
GÜNÜN VİDEOSU

İzmir'de pes dedirten magandalık! Kendisini durdurmaya çalışan polisi kaputta sürükledi...

İzmir Ödemiş'te 'dur' ihtarına uymayan bir sürücü, kendisine engel olmak isteyen polis memurunu aracının kaputunda sürükledi. Polis memurunu 300 metre sürükleyen sürücü ancak önü kesilerek durdurulabildi.