Şarkıcı İzel tatil pozu Serenay Sarıkaya'ya benzetilince açtı ağzını yumdu gözünü! "Kendi gençliğime benzediğimi düşünmediniz mi?"

Ünlü şarkıcı İzel konser maratonu arasında tatil yapmayı da ihmal etmiyor. Sevgilisi ile çıktığı tatilden paylaşım yapan İzel'in bu paylaşımına yorum yağdı. Sevgilisi Hakan Verbiç ile verdiği poz hakkında yapılan yorumlara yanıt veren şarkıcı şu sözleri sarf etti...

Bir süredir Hakan Verbiç ile aşk yaşayan şarkıcı İzel Çeliköz, konser maratonundan fırsat bulunca soluğu Çeşme'de almıştı. Sevgilisiyle birlikte sezonun yorgunluğunu atan ünlü isim, sosyal medyada paylaşım yapmayı da ihmal etmemişti.

Paylaşımında çok daha genç görünen 55 yaşındaki İzel, Serenay Sarıkaya'ya (32) benzetilmişti.

Şarkıcı İzel tatil pozu Serenay Sarıkaya'ya benzetilince açtı ağzını yumdu gözünü!  "Kendi gençliğime benzediğimi düşünmediniz mi?"

"GÜZELLER GÜZELİ SERENAY SARIKAYA'YA BENZETMİŞSİNİZ"

Bunun üzerine Instagram hesabından açıklama yapan şarkıcı, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Ve bir benzetme daha. Bu sefer de güzeller güzeli Serenay Sarıkaya'ya benzetmişsiniz. Bu beni tabii ki mutlu eder. Sürekli benden oldukça genç güzel birilerine benzetmeniz, ne kadar hoş olsa da hiç kendi gençliğime benzediğimi düşünmediniz mi?"

ÇOK İNCE BİR FİLTRE VAR

55 yaşındaki şarkıcı, gündem olan tatil pozu hakkında, "Bu arada ne kadar inanmasananız da bu fotoğrafta photoshop hiç yok, sadece cildim için çok ince ve basit bir filtre var. Herkese güzel günler, sevgiler" notunu düşmüştü.

Şarkıcı İzel tatil pozu Serenay Sarıkaya'ya benzetilince açtı ağzını yumdu gözünü!  "Kendi gençliğime benzediğimi düşünmediniz mi?" - Resim : 2

"ÇOK MERAK EDİYORUM"

İzel Çeliköz, son olarak 140 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasının hikayeler bölümünden yayınladığı bir video ile adından söz ettirdi.

Çeşme tatiline devam eden şarkıcı, "Bu sefer kime benzeteceksiniz acaba, çok merak ediyorum" diyerek; sosyal medyada gündem oldu.

 

 

 

Şarkıcı İzel tatil pozu Serenay Sarıkaya'ya benzetilince açtı ağzını yumdu gözünü! "Kendi gençliğime benzediğimi düşünmediniz mi?" ile ilgili etiketler İzel tatil Serenay Sarıkaya
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.