Şarkıcı Teoman’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında övgü dolu sözler: Öyle karizmatik bir gücü var ki

Ünlü şarkıcı Teoman katıldığı bir programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a övgüler yağdırdı.

Kupa Kızı ve Sinek Valesi, İstanbul’da Sonbahar, Aşk Kırıntıları, Serseri şarkılarıyla dinleyicilerden tam not alan ünlü şarkıcı Teoman, son olarak "Vasiyetinizi hazırladınız mı?" sorusuna verdiği yanıtla gündem olmuştu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Teoman’a vasiyetinde yer alan ifadeler nedeniyle teşekkür etti.

Teoman, son olarak Candaş Tolga Işık’ın YouTube kanalına konuk oldu. Teoman'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili sözleri gündem oldu.

Teoman, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan övgü dolu sözlerle bahsetti. Konuşmasında “Erdoğan’ın öyle bir karizmatik gücü var ki, o kendini gösterince birdenbire bir sürü kişiyi arkasından sürükleyebiliyor” dedi. 

DİKKAT ÇEKEN YAVAŞ VE İMAMOĞLU CEVABI

Candaş Tolga Işık’ın “Benzer karizmayı İmamoğlu ve Yavaş'ta da görüyor musun seçim sonuçlarına bakınca?” sorusuna ise Teoman, “Benzer demeyeyim ama onların da karizmatik figürler olduğu kesin” şeklinde karşılık verdi. 

Şarkıcı Teoman’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında övgü dolu sözler: Öyle karizmatik bir gücü var ki ile ilgili etiketler Teoman Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Kanada semalarında esrarengiz ışıklar…

New York Post'un haberine göre Kanadalı bir çift, güneş büyüklüğünde UFO tespit etti. Kanada semalarındaki garip ışıkları cep telefonu kamerasıyla çeken çift, gizemli ışıkların uzaylılar olduğunu iddia ediyor.