Sarp Apak, o meşhur soruyu duyunca bakın ne yanıt verdi!

Sarp Apak ve Bengisu Apak çifti ünlü isimlerin akın ettiği Meriç Aral ve Serkan Keskin'in düğününe katıldı. Düğünden sonra lüks araçlarına binip mekandan ayrılan ünlü çifte sosyal medyadaki o meşhur soruldu. 'Arabanız çok güzel ne iş yapıyorsunuz?' sorusunu duyan Sarp Apak verdiği cevapla güldürdü.

Daha önce 3 kez düğün tarihleri ertelenen oyuncu çift Meriç Aral ile Serkan Keskin, yaklaşık 7 yıllık ilişkilerini dün akşam nikahla taçlandırdı.

Etiler’de gerçekleşen törende gelinin ve damadın şahitliğini yakın arkadaşlarının yanı sıra Efe Tuncer ve Birkan Sokullu üstlendi. Ünlü isimlerin akın ettiği geceye ünlü oyuncu Sarp Apak eşi Bengisu Apak ile katıldı. Düğünden sonra lüks araçlarına binip mekandan ayrılan ünlü çifte sosyal medyadaki o meşhur soruldu.

KENDİNİ TUTAMADI

Bengisu Apak'ın şoför koltuğunda oturduğu arabaya muhabirler yanaşıp 'Arabanız çok güzel ne iş yapıyorsunuz?' diye sordu. Sarp Apak ise bu soru karşısında kendini tutamadı ve 'kaçakçıyız' diyerek espriyi patlattı. Ünlü oyuncunun eşi ile bu görüntüleri kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

 

Sarp Apak, o meşhur soruyu duyunca bakın ne yanıt verdi! ile ilgili etiketler Sarp Apak
GÜNÜN VİDEOSU

Türk şiirinin yaşayan en büyük şairi İsmet Özel 80 yaşına bastı

Türk şiirinin söz ustası, "Evet İsyan", "Erbain", "Bir Yusuf Masalı", "Of Not Being a Jew" ve "Şiir Okuma Kılavuzu"nun da aralarında bulunduğu birçok esere imza atan İsmet Özel 80. yaşını kutluyor. Özel'in sevenlerinden ve hayralarından mesaj yağıyor.