Savaş Suriye'ye sıçradı! İsrail'den Şam'a hava saldırısı: Ölü ve yaralı siviller var!

İsrail Gazze'de başlattığı ve Lübnan'da devam ettiği saldırılarına Suriye'yi de dahil etti. Bölgeyi savaşa sürükleyen katil ordusunun Şam'a düzenlediği hava saldırısında ölü ve yaralı sivillerin olduğu belirtiliyor. İsrail, önceki gece de Şam'a hava saldırıları düzenlemişti.

Suriye rejiminin ajansı SANA'nın askeri kaynağa dayandırdığı haberinde, İsrail'in yerel saatle 17.25 sularında Mezze Mahallesi'ndeki bir binayı hava saldırısıyla hedef aldığı iddia edildi.

Ölü ve yaralı siviller var

SANA'nın haberine göre, "Saldırıda 3 sivil hayatını kaybetti, 3 sivil yaralandı. Bölgede maddi hasar oluştu." ifadesi kullanıldı.


İşgalci İsrail güçlerinin önceki gece de Mezze'de birden fazla askeri noktaya hava saldırıları düzenlediği iddia edilmişti.

İsrail'den açıklama yok


İsrail makamlarından saldırıya ilişkin henüz açıklama yapılmadı. İsrail, iç savaşın başladığı 2011'den bu yana Suriye'de zaman zaman İran destekli gruplara ve Suriye ordusuna ait askeri noktalara saldırılar düzenliyor.

Savaş Suriye'ye sıçradı! İsrail'den Şam'a hava saldırısı: Ölü ve yaralı siviller var! ile ilgili etiketler İsrail Suriye
GÜNÜN VİDEOSU

Canlı yayında skandal cümle! Selma Ateş saldırganı tanımıyorum dedi! Bakın nasıl müdahale ettiler!

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin dava duruşmasına verilen arada Ateş'in ablası Selma Ateş'e saldırı düzenlenmişti. Konu ile ilgili muhabirin sorularını canlı yayında yanıtlayan Selma Ateş'e yanındaki birinden skandal bir cümle geldi.