Savaştan kaçıp Türkiye'ye gelen Ukraynalı eski futbolcu ölümden döndü

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali sonrası Türkiye'ye gelen Ukraynalı eski futbolcu Oleksandr Yakovenko Manisa'da trafik kazası geçirdi. Bir dönem Fiorentina forması giyen Yakovenko kazadan yara almadan kurtuldu.

Rusya-Ukrayna savaşından kaçarak Türkiye'ye gelen bir dönem Fiorentina'da da forma giyen eski Ukraynalı futbolcu Oleksandr Yakovenko, Manisa'da kullandığı lüks ciple trafik kazası geçirdi. -

Kaza, 16.00 sıralarında Manisa'nın Saruhanlı İlçesi Dilek Mahallesi'nden geçen İstanbul- İzmir Otoyolu'nun İzmir istikametinde gerçekleşti. Ukrayna uyruklu eski futbolcu olduğu belirtilen Oleksandr Yakovenko'nun idaresindeki AA5277BP plakalı otomobil; aynı yönde seyir halinde olan sürücü Özlem Çevik (34) idaresindeki 16 ZU 808 plakalı otomobile arkadan çarptı.

Savaştan kaçıp Türkiye'ye gelen Ukraynalı eski futbolcu ölümden döndü

Çarpmanın etkisiyle yol kenarına savrulan 16 ZU 808 plakalı otomobilde bulunan sürücü Özlem Çevik ve yolcu konumunda bulunan eşi Salim Çevik (39), çocukları Baybars (9) ve Nisa (5) yaralandı. İhbarla olay yerine jandarma sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekipleri ilk müdahalelerinin ardından yaralıları Saruhanlı Devlet Hastanesi'ne nakletti.

Anne Özlem ve çocukları tedavilerinin ardından taburcu edildi. Manisa Şehir Hastanesi'ne sevk edilen yaralılardan baba Salim Çevik'in kaza sırasında başında 7 santimlik bir yarık oluştuğu ve durumun ağır olduğu öğrenildi.

Savaştan kaçıp Türkiye'ye gelen Ukraynalı eski futbolcu ölümden döndü - Resim : 2

Ukraynalı Oleksandr ve kaza sırasında yanında olan antrenör babası Pavlo Yakovenko (57) Jandarma merkezine ifadesinin alınması için götürülürken, Türkiye'de irtibatları olan ve kendilerini davet eden futbolcu menajeri ve turizmci Y.E.S'(47) de çağrıldı.

Oleksandr Yakovenko ifadesinde, İzmir'de yaşayan Y.E.S'nin kendilerini savaş süresince kalmaları için Türkiye'ye davet ettiğini; kendisinin eski bir milli futbolcu olduğunu; önceden RSC Anderlecht, Fiorentina, Dinamo Kiev, Malaga, Genk gibi kulüplerde futbol oynadığını söylediği belirtildi. Jandarma karakolunda ifadesi alınan Ukraynalı eski futbolcu Olesandr Yakovenko serbest bırakıldı.

Savaştan kaçıp Türkiye'ye gelen Ukraynalı eski futbolcu ölümden döndü ile ilgili etiketler Ukrayna Manisa Trafik kazası Rusya Oleksandr Yakovenko
GÜNÜN VİDEOSU

İsmail Saymaz kime abi çekti? Gelen telefon yayına yansıdı: Tam o konuyu konuşuyorduk abi

Halk TV'nin Rota programında dün akşam canlı yayın kazası yaşandı. Gazeteci İsmail Saymaz, konuklarından biri olduğu programda telefonu çalınca fısırtıyla aramaya cevap verdi. Saymaz'ın sesi yayına yansıyınca kime sürekli "abi" dediği sosyal medyada merak konusu oldu.