Seçil Erzan Dilan Polat'la aynı koğuşta kalmak için dilekçe verdi! Talep kabul edildi

Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan Seçil Erzan, Dilan Polat'la aynı koğuşta kalmak için dilekçe verdi. Talep kabul edildi. Konu hakkında açıklama yapan Seçil Erzan'ın avukatı Bülent Aybirdi, "Bu durum ikisi için de çok iyi oldu. Birlikte vakit geçiriyorlar, sohbet edip dertlerini paylaşıyorlar" dedi. İşte detaylar...

Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan Seçil Erzan, Dilan Polat'la aynı koğuşta kalmak için dilekçe verdi.

Seçil Erzan Dilan Polat'la aynı koğuşta kalmak için dilekçe verdi! Talep kabul edildi

Hürriyet'ten Özge Eğrikar’ın haberine göre Seçil Erzan ile Dilan Polat, cezaevi yönetimine dilekçe vererek birlikte aynı koğuşta kalmak istediklerini belirtti. Cezaevi yönetimi de Polat ve Erzan’ın bu talebini kabul ederek ikisini aynı koğuşa aldı.

Erzan’ın avukatı Bülent Aybirdi şunları söyledi:

“Dilan Polat ile aralarında herhangi bir sıkıntı yok. Bu durum ikisi için de çok iyi oldu. Birlikte vakit geçiriyorlar, sohbet edip dertlerini paylaşıyorlar. Müvekkilim, cezaevinde genellikle önümüzdeki celse görülecek duruşma öncesi notlar hazırlıyor. Okumak için kitaplar istiyor.”

 

Seçil Erzan Dilan Polat'la aynı koğuşta kalmak için dilekçe verdi! Talep kabul edildi ile ilgili etiketler Dilan Polat Seçil Erzan
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.