Sefaköy'deki metrobüs kazasının yeni görüntüleri ortaya çıktı! İBB'ye ait araç kazaya neden olmuş...

İstanbul’daki metrobüs kazasının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde hızla ilerleyen metrobüsün önünde bulunan İBB'ye ait olan araca çarpmamak için direksiyonu kırdığı, o esnada da karşı yönden gelen metrobüse çarptığı görülüyor.

Küçükçekmece’de meydana gelen ve 1 kişinin hayatını kaybettiği 50 kişinin yaralandığı metrobüs kazası ile ilgili yeni görüntü ortaya çıktı.

KAZA ANININ YENİ GÖRÜNTÜLERİ

Küçüçekmece’de sabah saatlerinde meydana gelen ve 1 kişinin hayatını kaybettiği 50 kişinin de yaralandığı feci kaza anına ait yeni kamera görüntüsü ortaya çıktı.

Sefaköy'deki metrobüs kazasının yeni görüntüleri ortaya çıktı! İBB'ye ait araç kazaya neden olmuş...

İBB'YE AİT ARACA ÇARPMAMAK İÇİN DİREKSİYONU KIRDI

Görüntülerde hızla ilerleyen metrobüsün önünde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait olan araca çarpmamak için direksiyonu kırdığı, o esnada da karşı yönden gelen metrobüse çarptığı görülüyor. Metrobüs sürücüsü, uyarı levhalarının kör noktada olduğunu söylemişti.

 

Sefaköy'deki metrobüs kazasının yeni görüntüleri ortaya çıktı! İBB'ye ait araç kazaya neden olmuş... ile ilgili etiketler İstanbul metrobüs Küçükçekmece

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Ankara'da korkunç olay! Metroda eşini öldürdü...

Ankara'da Cafer Bozdemir, boşanma aşamasındaki eşi Döne Bozdemir'i (44) metro istasyonunun merdivenlerinde tabancayla sırtından vurarak öldürdü.