Sefirin Kızı 45. son bölüm izle

Sefirin Kızı 45. bölüm ile Syar TV ekranlarında yayınlandı. Pazartesi akşamlarının fenomen dizisi Sefirin Kızı’nın son bölümü kesintisiz halde sadece puhuTV’de. İşte Sefirin Kızı 45. bölüm full izle linki…

Başrollerinde Engin Akyürek ve Gonca Cilasun’un oynadığı Sefirin Kızı 45. bölüm ile 22 Mart Pazartesi akşamında Star TV ekranlarında yayınlandı. Her bölümünde aksiyonun ve heyecanın eksik olmadığı Sefirin Kızı dizisinin son bölüm tekrarını dileyenler puhuTV platformu üzerinden izleyebilecekler.

Yahya’nın nikah masasını terk etmesiyle Halise’nin polisler tarafından tutuklanma haberi konağa bomba gibi düşmüştür. Sancar, annesini tutuklanmasının nedenlerini araştırmaya başlarken Mavi’yi de Sedat’tan uzak durması konusunda uyarılarda bulunmuştur. Olanların iç yüzü ortaya çıkmaya başlarken iki kardeşte Halise’yi içerden çıkarmanın yollarını bulmaya çalışmaktadır.

SEFİRİN KIZI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mavi kendi içerisinde ve dışarısında yaşanan olaylardan dolayı Melek’i korumak adına ufak bir dünya kurmuştur. Esas şok ise Sancar’ın bu durumu öğrenmesinden sonra yaşanacaktır. Dudu da yaşadıkları karşısında büyük bir şaşkınlık yaşarken konakta çıkan kriz herkesi etkilemeye yetmiştir. Yahya da duyduğu pişmanlıktan dolayı bir kez daha Elvan ile konuşmaya oldukça kararlıdır.

Sefirin Kızı 45. son bölüm izle

Sedat ortalık karışık olmasına rağmen saldırılarına devam ederken Sancar’ın kucağına bir başka bomba düşmüştür. Sancar bir kez daha sınavdan geçerken Mavi’nin geçmişinde yer alan başka sırlar yavaş yavaş ortaya çıkma başlamıştır. Sedat’ın kontrolden çıkan öfkesi de herkesin hayatına bir kabus yaşatacaktır.

Sefirin Kızı dizisinin 45. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Sefirin Kızı 45. son bölüm izle ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

TERÖR SALDIRISININ GÖRÜNTÜLERİ TUSAŞ saldırganları taksiyle geldi: 1'i kadın 3 terörist

Son Dakika Haberi... Kahramankazan'daki TUSAŞ yerleşkesine gerçekleştirilen terör saldırısının detayları yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Üç terörist ticari taksiyle geldi. Burada el bombası attı. Teröristlerden ikisi olay yerinde etkisiz hale getirildi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Bu hain terör saldırısı, Türkiye’nin savunma sanayinde elde ettiği başarıları hedef almıştır" dedi.