Şehit kokusu satan parfümcü istismarda farklı bir seviyeye ulaştı

Online satış yapan bir parfümcü ürünlerine verdiği isimlerle sosyal medyada gündem oldu. "şehit kokusu" adı altında parfüm satan girişimcinin diğer ürünlerine verdiği bazı isimler ise "Mevlana kokusu", "Mekke kokusu", "Bedir kokusu", "Kaşmir kokusu" ve "Payitaht kokusu" 

Uyanık parfümcü sosyal medyada paylaştığı videolarla "şehit kokusu" pazarlamaya kalktı. Tepki çeken "6 çeşit koku" arasında yer alan "şehit kokulu parfüm" için "Şehitlerimizi bile istismar edip fırsatçılığa dönüştürmüşler! İstismar edilenlerde Her gün çıta yükseltiyorsunuz. Yazık!" şeklinde yorumlar yapıldı.

ALGI OPERASYONU DEDİ

Paylaştığı videoya tepkiler yağınca yeni bir video paylaşan uyanık parfümcü, kendisine yönelik tepkileri algı operasyonu olarak yorumladı.

"Bu kardeşiniz 15 ay Şırnak'ta askerlik yapmış vatandaştır. Benim ne kadar Türk milliyetçisi olduğumu bilirler. Parfümlere Davidoff vs. gibi isimler desem hiç rahatsız olmazlar ama Türkçe isimler kullanmam onları rahatsız ediyor" pişkinliğinde bir açıklama geldi.

 

Şehit kokusu satan parfümcü istismarda farklı bir seviyeye ulaştı ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Preveze Deniz Zaferi’nin 486’ncı yılı! TCG Anadolu ve 15 savaş gemisi yeniden Boğaz'da!

Türk Deniz Kuvvetleri’ne bağlı 16 gemi, Preveze Deniz Zaferi’nin Yıl Dönümü ve Deniz Kuvvetleri Günü kapsamında İstanbul Boğazı’ndan geçiş yaptı. Türk Deniz Kuvvetleri Komutanlığı muharip unsurları KKTC limanlarını da ziyaret edecek.