Şeker Yatırım kaç lot verir, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek?

Şeker Yatırım Menkul Değerler, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onay alarak halka arz sürecine başladı. Bu önemli finansal olayın detayları ve yatırımcıları ilgilendiren bilgileri merak ediliyor. Peki, Şeker Yatırım kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek? Detaylar haberimizde...

İstanbul merkezli Şeker Yatırım Menkul Değerler, "Geniş Yetkili Aracı Kurum" statüsünde yapılan başvuruların ardından SPK tarafından onay alarak halka arz sürecine girmeye hazırlanıyor. Bu önemli gelişmenin ardından Şeker Yatırım'ın kaç lot vereceği ve hisse fiyatı merak ediliyor. Peki, Şeker Yatırım kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek? 

Şeker Yatırım kaç lot verir, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek?

ŞEKER YATIRIM HALKA ARZ NE ZAMAN?

SPK tarafından 22 Kasım tarihinde onayı duyurulan Şeker Yatırım Menkul Değerler'in halka arz tarihleri belirlendi. 23 Kasım tarihinde halka arz takvimine dahil edilen şirketin, bu süreçteki adımları merakla bekleniyor.

ŞEKER YATIRIM HALKA ARZ BÜYÜKLÜĞÜ NE KADAR?

Şeker Yatırım Menkul Değerler'in halka arz büyüklüğü 367,5 milyon TL olarak açıklandı. Şirket, 3 ortak üzerinden paylaşılmış olup, ortaklar arasında Şekerbank T A.Ş. Personeli Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardımlaşma Sandığı Vakfı, Samruk Kazyna İnvest, ve Şekerbank T A.Ş. Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı bulunmaktadır.

ŞEKER YATIRIM FİYATI NE KADAR?

Halka arzın gerçekleşeceği tarih henüz belirlenmemiş olsa da, Şeker Yatırım Menkul Değerler'in hisse fiyatının 7,00 TL olacağı açıklandı.

ŞEKER YATIRIM KAÇ LOT VERİR?

SPK onayının ardından Şeker Yatırım, SKYMD kodu ile işlem görecek ve toplamda 52.500.000 Lot pay dağıtacak. Halka arzın şekli ise 35.000.000 lot sermaye artırımı ve 17.500.000 lot ortak satışı şeklinde planlanmıştır.

ŞEKER YATIRIM HALKA ARZI EŞİT Mİ OLACAK?

Şeker Yatırım Menkul Değerler'in halka arz büyüklüğü olan 367.500.000 Lot tamamen "Eşit Dağıtım" ilkesine göre gerçekleşecektir.

ŞEKER YATIRIM HİSSE KODU NE?

Halka arzın tamamlanmasının ardından, Şeker Yatırım Menkul Değerler'in hisse kodu SKYMD olacak ve işlem görmeye başlayacaktır.

Şeker Yatırım kaç lot verir, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek? ile ilgili etiketler Halka arz
GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.