"Rus istihbaratı elindeki seks kasetleriyle Trump'a şantaj yapıyor!"

Amerikalı gazeteci ve yazar Craig Unger, ABD Başkanı Donald Trump'ın Rus ajanı olduğunu iddia etti. Yazara göre, elinde Trump'ın özel görüntüleri bulunan KGB'nin, uzun yıllar Trump'ı ajan olarak kullandığı belirtildi.

Amerikalı gazeteci ve yazar Craig Unger, ABD Başkanı Donald Trump'ın Rus ajanı olduğunu iddia etti.

Craig Unger'ın yeni çıkacak olan, "Trump'ın Evi, Putin'in Evi: Vladimir Putin ve Rus Mafyası Donald Trump'ın Beyaz Saray'a Girmesinde Nasıl Rol Oynadı" adlı kitabında, Trump'ın 1987 yılından beri Rus ajanlığı yaptığını iddia etti.

Craig Unger, Trump'ın 1987 yılında Rusya'nın başkenti Moskova'ya gittiği ve eski KGB Generali Oleg Kalugin'in, Trump'a ait olduğu söylenen "uygunsuz görüntülerle" Trump'a şantaj yaptığı iddia edildi.

Yazara göre, elinde Trump'ın özel görüntüleri bulunan Rus istihbaratının, uzun yıllar Trump'ı ajan olarak kullandığı belirtildi.

Amerika'da bir süredir, Özel Savcı Robert Mueller'in, Trump'ın 2016 yılındaki başkanlık kampanyasında, Rusya ile olan ilişkilerini araştırıyor.

"Rus istihbaratı elindeki seks kasetleriyle Trump'a şantaj yapıyor!" ile ilgili etiketler Trump Rus ABD
GÜNÜN VİDEOSU

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, önce tehdit edildi sonra darp edildi!

Zor günler geçiren 1.'lig ekiplerinden Sakaryaspor’un kulüp Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn'in saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı.