Selçuk Bayraktar'dan LGBTİ+ mesajı

LGBTİ+ bireylerin her yıl haziran ayı sonunda gerçekleştirdiği onur yürüyüşü bu yıl sosyal medyada kutlanıyor. Kadın ve Demokrasi Vakfı (KADEM) 'Gerçek onur yürüyüşü budur' diyerek Kurtuluş Savaşı'nda cepheye giden kadınların yer aldığı bir fotoğrafı paylaştı. Baykar Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar da KADEM'in o mesajını paylaşarak 'Onurlu ve kutlu...' notunu düştü.

KADEM, sosyal medyada LGBTİ+ bireylerin başlattığı 'Onur haftası (Pride) etkinliğine tepki gösteren paylaşımlarda bulundu.

"İnsan "onur"unun ve insan haklarının yanında, eşcinsellik ve benzeri hareketlerin toplumsal norm olarak dayatılmasının karşısındayız!" diyen KADEM, Kurtuluş Savaşı'nda cepheye yürüyen kadınların fotoğrafını paylaştı.

Selçuk Bayraktar'dan LGBTİ+ mesajı

'ONURLU VE KUTLU...'

Baykar Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar da o fotoğrafı Twitter hesabından paylaşarak 'Onurlu ve kutlu...' notunu düştü.

Selçuk Bayraktar'dan LGBTİ+ mesajı - Resim : 2

Selçuk Bayraktar'dan LGBTİ+ mesajı ile ilgili etiketler Selçuk Bayraktar LGBTİ+ KADEM Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, önce tehdit edildi sonra darp edildi!

Zor günler geçiren 1.'lig ekiplerinden Sakaryaspor’un kulüp Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn'in saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı.