Semih Kaya Yeni Malatyaspor'da

Sparta Prag kariyeri sona eren Galatasaray'ın eski stoperi Semih Kaya, Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'la anlaşma sağladı. Tecrübeli futbolunun önümüzdeki günlerde Malatya'ya geçerek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Transfer çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor, eski Galatasaraylı Semih Kaya'yı kadrosuna kattı. Galatasaray altyapısından yetişen ve uzun yıllar Sarı-Kırmızılı formayı giydikten sonra 2017 yazında 2 milyon euro bonservisle Çekler'in ünlü Sparta Prag kulübüne transfer olan oynayan Semih Kaya, Yeni Malatyaspor ile el sıkıştı.

BONSERVİSİ ELİNDE

Sparta Prag'la sözleşmesi temmuz ayında sona eren ve bir süredir kulüpsüz olan 29 yaşındaki stoper, Kasımpaşa ve Fatih Karagümrük'le de görüşmüş ancak anlaşma sağlanamamıştı. 23 kez A Milli formayı giyen Semih, önümüzdeki günlerde Malatya'ya giderek kendisi için düzenlenecek imza törenine katılacak.

Semih Kaya Yeni Malatyaspor'da ile ilgili etiketler Galatasaray Semih Kaya Süper Lig Yeni Malatyaspor
GÜNÜN VİDEOSU

Düzce'de fındık işçilerini taşıyan minibüs uçuruma yuvarlandı, çok sayıda yaralı var

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde fındık işçilerini taşıyan minibüs, iddiaya göre freninin boşalması sonucu yaklaşık 50 metreden uçuruma yuvarlandı. Kazada çocukların da aralarında bulunduğu 6'sı ağır 22 kişi yaralandı.