Semih Kaya: Beşiktaş'tan puan alacağız

2-1'lik Gençlerbirliği galibiyetinde yeni takımındaki ilk golünü atan Semih Kaya, Beşiktaş'ı da yeneceklerini söyledi. Zorlu deplasman öncesi görüşlerini aktaran tecrübeli stoper, 3 haftalık yenilmezlik serisini sürdürmek istediklerinin altını çizdi.

Yeni Malatyaspor’un tecrübeli stoperleri Semih Kaya, hedeflerinin Avrupa maçlarına gitmek olduğunu söyledi. Bu hafta ligde gol sevinci yaşayan ve galibiyete önemli katkı yapan Kaya, hafta sonu oynanacak Beşiktaş maçından da puan ve puanlar alacaklarına inandıklarını söyledi.

Yeni Malatyaspor TV'ye konuşan yeni transfer, "Bu maçlarda nasıl mücadele edilmesi gerektiğini, ne şekilde durulması gerektiğini bilen bir yapıda olduğumu düşünüyorum. Takım arkadaşlarımıza güveniyorum, puan ve puanlar alacağımıza inanıyorum" dedi.

BÜYÜK TAKIMLARDAN PUAN ALMANIN YOLU BELLİ

Semi Kaya şöyle devam etti: "Tabii ki de futbol bu, basit hatalar oluyor, goller yiyoruz ya da rakip takım basit hatalar yapıyor gol atıyoruz. Futbolun içinde olan şeyler bunlar ama biz elimizden gelen her şeyi yapacağız, her şeyimizi vereceğiz ki fazlasını da vermemiz gerekiyor galip gelmek istiyorsak.

Her ne kadar hissiyat olarak şu an iyi bir seviyede olduğumuzu düşünüyor olsak da daha ilerlememiz gereken bir seviye olduğunu düşünüyorum. İyi durduğumuz takdirde, iyi mücadele ettiğimiz takdirde büyük takımlardan zaten o şekilde puanla alınıyor.

Ben de Türkiye’nin en büyük takımlarından birisinde oynadım, o yüzden genelde Anadolu takımları gelip büyük takımlarla oynadığında ne şekilde oyun oynaması gerektiğini biliyorum. Biz o şekilde oynayacağız, elimizden gelen her şeyi vereceğiz, yapmamız gereken her şeyi yapacağız. Ondan sonrasını zaten sonuç olarak göreceğiz."

Semih Kaya: Beşiktaş'tan puan alacağız ile ilgili etiketler Yeni Malatyaspor Semih Kaya Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Düzce'de fındık işçilerini taşıyan minibüs uçuruma yuvarlandı, çok sayıda yaralı var

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde fındık işçilerini taşıyan minibüs, iddiaya göre freninin boşalması sonucu yaklaşık 50 metreden uçuruma yuvarlandı. Kazada çocukların da aralarında bulunduğu 6'sı ağır 22 kişi yaralandı.