Sen Çal Kapımı 13. bölüm 2. fragmanı izle!

Sen Çal Kapımı 13. bölüm 2. fragmanı izle! Sen Çal Kapımı 13. bölüm fragmanı izleyenler tarafından merak içerisinde bekleniyor. Peki, Sen Çal Kapımı 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

Sen Çal Kapımı 13. bölüm fragmanı izle! Başrollerinde Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in oynadığı Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bölümünde neler yaşandığı şimdiden merak edilmekte. Sen Çal Kapımı 13. yeni bölümü ile 7 Ekim Çarşamba akşamında saat 20.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

SEN ÇAL KAPIMI SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Serkan sonunda aşkını itiraf etti. Sıra Eda’da. Ama bu kadar olaydan sonra kolay olmayacak Eda’nın itirafını almak. Serkan sabırla bekliyor Eda’nın aşık olduğunu duymak için. Bir de ailelerden saklama meselesi var. Eda nişan sözleşmesini öğrenen halasına Serkan’la sevgili olduğunu söyleyemiyor. Eda’nın ısrarıyla Serkan da kabul ediyor kimseye söylememeyi. Serkan ve Eda ilişkilerini gizli tutarken birçok macera yaşayacaklar.

Sen Çal Kapımı 13. bölüm 2. fragmanı izle! ile ilgili etiketler Sen Çal Kapımı Sen Çal Kapımı 13. bölüm 2. fragmanı Sen Çal Kapımı 13. bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kocamustafapaşa'da istismar iddiasına baltalı saldırı; adamın motosikletini parçaladı

İstanbul Kocamustafapaşa'da bir baba, kızının "beni istismar ediyor" diye şikayet ettiği adama baltayla saldırdı. Şüpheli olay yerinden kaçarıp canını zor kurtarırken yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.