Şenol Güneş'in son bombası Şota Arveladze! Teknik ekibe transferler devam ediyor

Trabzonspor'a 11 yıl sonra geri dönen Şenol Güneş, teknik ekibini güçlendirmeye devam ediyor. Birinci yardımcılık görevine Hüseyin Çimşir'i getiren Şenol Güneş, Şota Arveladze'ye de teklif yaptı. Gürcü spor adamı yakın zamanda Trabzon'a gelecek.

Trabzonspor, Şenol Güneş yönetiminde yeni bir döneme adım atarken, deneyimli teknik adam ekibine Hüseyin Çimşir ve Şota Arveladze'yi de dahil ederek kulüpte güç birliği oluşturmayı hedefliyor.

Trabzonspor'un başına 11 yıllık bir aradan sonra, "Gel dediler geldim, görev ve sorumluluktan kaçmam" diyerek geçen Şenol Güneş, teknik ekibini güçlendirmeye devam ediyor. İlk iş olarak birinci yardımcılık görevine eski öğrencisi Hüseyin Çimşir'i getiren tecrübeli teknik adam, bir başka eski öğrencisi Şota Arveladze'ye de,"Birlikte bu takımı ayağa kaldıralım" diyerek davette bulundu. Önümüzdeki günlerde Trabzon'a gelecek olan Gürcü futbol adamıyla yüz yüze bir görüşme gerçekleştirilecek. Güneş'in bu davetini hiç düşünmeden kabul eden Şota'nın hangi konumda sorumluluk alacağı henüz netlik kazanmadı. Şota'nın en büyük hayallerinden birisinin bordo-mavili formayla bir şampiyonluk görmek olduğu bildirildi. Bu arada Trabzonspor'da daha önce forma giyen birçok eski oyuncu da Güneş'in ekibine girmek istiyor. Bu isimlerden birinin Abdullah Ercan olduğu iddia edildi.

(Sabah)

Şenol Güneş'in son bombası Şota Arveladze! Teknik ekibe transferler devam ediyor ile ilgili etiketler Şenol Güneş Trabzonspor
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.