Ser verip sır vermeyen Güran ailesi 'cinayet nasıl örtbas edilir' eğitimi mi aldı? Dikkat çeken yabancı dizi detayı...

Güran ailesinin soruşturma tekniği hakkında hukukçu yardımı almış olabileceğini belirten Nihal Bengisu Karaca dikkat çeken iddiaları gündeme getirdi.

Sekiz yaşında Diyarbakır'da cinayete kurban giden Narin Güran’ın ölümün arkasındaki sır perdesi hala çözülemedi. 

Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca, "Ser verip sır vermeyen Güran ailesine akıl verenler mi var? Ceza soruşturma tekniğinin detaylarını CSI Miami dizisinden mi öğrendiler?" sorularını gündeme taşıdı. 

"Narin cinayetinin failinin ya da faillerinin hukuk yardımı almış olduğu ayan beyan ortada." diyen Karaca, "Güran ailesi bu kadar etkili karartma tekniklerini CSI Miami dizisi izleyerek mi öğrendi? Adalet Bakanlığı’nın yerinde olsam mevcuttan geriye doğru ailenin tüm avukatlarına bakarım." ifadelerini kullandı. 

İşte Karaca'nın yazısının ilgili bölümü: 

AİLENİN SORUŞTURMA TEKNİĞİ HAKKINDA HUKUKÇU YARDIMI ALMIŞ OLDUĞU BELLİ !

"Narin’in cinsel saldırıya uğrayıp uğramadığını bilmek failin ya da faillerin kimlikleri ve motivasyonları önündeki perdeyi kaldırabilirdi. Bu olaydaki en hazin olaylardan biri de failin ya da faillerin hukuk yardımı almış olduğunun ayan beyan ortada olması. Salim Güran tutuklandıktan sonraki dönemde ise diğer amca Fuat Güran, anne Yüksel Güran, Arif Güran, hatta Baran Güran vs çok açık ki ceza hukukunda fail ve işbirlikçiyi tayin edebilecek sürecin detayları hakkında bilgi sahibi oldukları için etkili bir karartma stratejisi uygulayabiliyorlar.

Bu bilgilendirmeyi kim ya da kimler yaptı?

Güran ailesi bu kadar etkili karartma tekniklerini CSI Miami dizisi izleyerek mi öğrendi?

Adalet Bakanlığı’nın yerinde olsam mevcuttan geriye doğru ailenin tüm avukatlarına bakarım. Bu işte avukatlık mesleğini kirletenlerin meslek etiğini çar çur edenlerin dahli olabileceği ihtimalini gözününde bulundururum."

Ser verip sır vermeyen Güran ailesi 'cinayet nasıl örtbas edilir' eğitimi mi aldı? Dikkat çeken yabancı dizi detayı... ile ilgili etiketler Narin Güran Diyarbakır
GÜNÜN VİDEOSU

Eli alçılı adamın yumrukları sosyal medyayı salladı

Elazığ'da iki şahıs, Kültür Park içerisinde tekme yumruk birbirine girdi. Kavga eden şahıslardan birinin elinin alçılı olması dikkat çekti.